XRP yatırımcıları buraya: Bu seviyelere dikkat etmelisiniz! Teknik analiz
XRP yatırımcıları buraya: Bu seviyelere dikkat etmelisiniz! Teknik analiz

XRP yatırımcıları buraya: Bu seviyelere dikkat etmelisiniz! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’den ayrı fiyat hareketleri sergileyen XRP, 1,06 doların altında düşüş işaretleri gösteriyor. XRP fiyatı, 1,00 dolarlık desteğin altında daha fazla kayıp riskiyle karşı karşıya.

Ripple (XRP) fiyat analizi

Küçük bir yukarı hareketin ardından XRP, satıcıları 1,20 $ seviyesinin yakınında karşıladı. XRP/USD çifti, 1,15 $ destek bölgesinin altında yeni bir düşüş başlattı.

Parite 1,05 dolarlık desteğin ve 55 basit hareketli ortalamanın (4 saat) altına düştükten sonra 1,02 doların da altına geriledi. Fiyat şimdi kayıpları konsolide ediyor. 1,018 dolar civarında bir dip seviye oluştu ve XRP şu anda birçok engelle karşı karşıya.

Yukarı yönde, XRP 1,05 dolar seviyesinin yakınında dirençle karşı karşıya. XRP/USD paritesinin 4 saatlik grafiğinde 1,06 dolar civarında dirençle oluşan önemli bir düşüş trendi çizgisi de var.

Eğilim çizgisi, 1,219 dolardan 1,018 dolara düşüş hareketinin %23,6 Fib geri çekilme seviyesine yakın. Bir sonraki kilit direnç, 1,12 dolar seviyesine ve 55 basit hareketli ortalamaya (4 saat) yakın.

1,12 doların üzerinde bir kapanış, 1,15 dolarlık direnç bölgesinin üzerinde kırılma şansını artırabilir. Bir sonraki büyük direnç 1,20 dolar seviyesi civarında görülüyor. Daha fazla yükseliş yaşanırsa, fiyat 1,25 dolar seviyesine doğru ilerleyebilir.

Aşağı yönde, ilk destek 1,002 dolar seviyesine yakın. İlk büyük destek ise 1,00 dolar seviyesine yakın. Daha fazla kayıp yaşanması halinde, fiyatı yakın vadede 0,92 dolar seviyesine doğru yönlendirebilir.

Grafiğe bakıldığında, Ripple fiyatı şu anda 1,05 doların ve 55 basit hareketli ortalamanın (4 saat) altında işlem görüyor. 1,00 doların altında net bir kırılma olursa fiyat düşmeye devam edebilir.

Teknik göstergeler

4 saat MACD: Düşüş bölgesinde ivme kazanıyor.

4 saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): 50 seviyesinin altında.

Temel Destek Seviyeleri – 1,00$, 0,95$ ve 0,92$

Temel Direnç Seviyeleri – 1,05$ ve 1,12$

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin