XRP tokeni tarihi düşüş yaşadı! Piyasada neler oluyor?
XRP tokeni tarihi düşüş yaşadı! Piyasada neler oluyor?

XRP tokeni tarihi düşüş yaşadı! Piyasada neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP tokeni, kripto pazarındaki işlem seansı sırasında %9,5’ten fazla bir düşüş yaşadı ve fiyatı Mart ayının sonundan bu yana en düşük seviye olan token başına 0,471 dolara düştü. Bu düşüş, tokenin son üç haftada elde ettiği tüm kazanımları sildi. CoinMarketCap verilerine göre, XRP’nin işlem hacmi bir önceki güne göre ikiye katlanarak 1.17 milyar dolara ulaştı ve piyasa değeri mevcut piyasa dönüşü sırasında 1.5 milyar dolardan fazla azalarak şu anda 25.41 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

XRP’nin düşüş sebepleri ne olabilir?

Kripto topluluğu arasında dolaşan çeşitli teorilere rağmen, bu büyük ölçekli düzeltmenin nedeni hâlâ bir sır olarak kalmaktadır. Bazıları, bir sonraki büyüme dönemi öncesinde geç gelen yatırımcıları temizlemenin ve ortadan kaldırmanın gerekebileceğini öne sürüyor. Diğerleri, piyasanın yakın gelecekte bazı önemli haberler getirebilecek gelecekteki olayları beklediğine inanıyor.

Bu arada, XRP tokeni hakkında dolaylı haberler de mevcuttur. Dün Kongre’de, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı Gary Gensler sorgulanmıştır. Topluluğun özellikle ilgilendiği konu, bir yasa tasarısının getirilmesiyle SEC’nin yeniden yapılandırılması ve mevcut başkanının görevden alınmasıdır.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin