Chainlink ve AAVE, yükseliş trendine devam etmeden önce bu seviyelere düşebilir
Chainlink ve AAVE, yükseliş trendine devam etmeden önce bu seviyelere düşebilir

XRP, Polkadot, Decentraland fiyat analizi: 5 Kasım

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa hacminde hafif bir artış görülürken, XRP, Polkadot ve MANA gibi altcoinler geçtiğimiz gün negatif hareket etti.

XRP yükseliş fiyatı trendini takip etti ve iki ayın en yüksek seviyesine ulaşırken, Polkadot 4 Kasım’da ATH gördü. Decentraland’ın MANA tokeni üstel kazançlar gördü ve 31 Ekim’de ATH’ye ulaştı. Bununla birlikte, yukarıda belirtilen tüm altcoinler için kısa vadeli teknik göstergeler, yükseliş momentumu için bir gevşeme işaretine sahip.

XRP

31 Ekim’e kadar Ripple’ın XRP tokeni azalan zirvelere dikkat çekerek iki paralel çizgi arasında bir düşüş trendinde salındı. 27 Ekim’de dört haftanın en düşük seviyesine düştükten sonra, XRP boğaları, fiyat hareketinin yaklaşık %10 Haftalık kazanca tanık olmasıyla bir yükseliş trendini tetikledi.

Sonuç olarak, fiyat üst trend çizgisini kırarak 4 Kasım’da iki ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Şimdi, kripto para birimi son 24 saatte %0,93 kayıp kaydettiği ve 1,1797 dolardan işlem gördüğü için fiyat hareketi hafif bir gerileme gördü. Boğalar sabit baskı uygularken XRP 1,2260 dolarda direnç gördü.

Kısa vadeli teknik göstergeler, alıcılar için bir sinyal sundu ancak azalan satın alma momentumuna işaret etti.

Böylece, Göreceli Güç Endeksi (RSI), aşırı alım bölgesinin üstünden orta hatta doğru dalış yaptıktan sonra güneye hareket etti. Ek olarak, MACD Histogramı ve Awesome Osilatör (AO) kırmızı sinyaller verdi ve azalan satın alma gücünü gösterdi.

Polkadot (DOT)

Yaklaşık üç aylık sürekli bir yükseliş rallisinin ardından DOT, üç aylık %150,07’lik bir getirisi kaydetti. 8 Eylül’den bu yana DOT üstel bir büyüme gördü ve bugüne kadar yaklaşık %90’lık bir kazanç kaydetti. Sonuç olarak, fiyat tüm kısa vadeli destek noktalarını aştı ve 4 Kasım’da 55,09 dolarda ATH’sine ulaştı.

Ancak, kısa vadeli teknik göstergeler ve azalan işlem hacimleri, satın alma momentumunda gözle görülür bir düşüşe işaret etti. Sonuç olarak DOT, 24 saat içinde yaklaşık %0,60’lık bir düşüş kaydettikten sonra direnç seviyesinin yakınında 52,26 $’dan işlem gördü.

RSI, son gün aşırı alım bölgesinin üstünden yarı çizgiye doğru düştükten sonra güneye yöneldi. Ek olarak, MACD Histogramı ve Awesome Osilatör (AO) düşüş sinyalleri verdi ve azalan satın alma gücünü gösterdi.

Decentraland (MANA)

3D VR platformunun yerel tokeni olan Ethereum destekli Decentraland, 28 Ekim’den itibaren üstel kazançlara tanık oldu. Facebook’un Meta olarak yeniden markalaşmasından sonra, MANA’nın fiyatı %520’nin üzerinde bir artışla 31 Ekim’de ATH’sine 4,9 $ seviyesinde ulaştı. O zamandan beri, satın alma momentumu azaldıkça fiyat hareketi güneye doğru ilerliyor.

Kısa vadeli teknik göstergeler, azalan bir satın alma gücüne işaret ediyor. Sonuç olarak, MANA 24 saat içinde %9,3’lük bir kayıp kaydettikten sonra 2,5401 $’dan işlem gördü.

RSI, 44 seviyesinde düşüş trendindeydi ve satıcılar için bir sinyal üretti. Ayrıca, histogram kırmızı sinyaller verirken AO daha düşük tepe noktaları işaretledi. Bu okuma RSI ile uyumluydu. Ek olarak, MACD güneye yöneldi ve satış gücünü yeniden teyit etti.

Bununla birlikte, MACD histogramı 0 değerine yaklaşırken boğaların baskılarını sürdürürlerse olası bir canlanma olasılığını ima etti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


İskenderun mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin