XRP yeniden yükselecek mi? Analist açıkladı: “Ripple yaralarını sarabilir mi?”
XRP yeniden yükselecek mi? Analist açıkladı: “Ripple yaralarını sarabilir mi?”

XRP için uçuş sinyali geldi: Patlama yakın mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP, Kasım ayının sonunda son derece güçlü bir ralli yaşadı. Birçoğunun hatırladığı gibi, kripto para birimi, 2017 rallisinden bu yana yüksek hacimli bir kripto varlığındaki en hızlı fiyat hareketlerinden birinin ortasında üç gün içinde %100 civarında yükseldi.

Bir noktada, piyasa o kadar volatil hale geldi ki XRP, Coinbase’de 0,92 dolara kadar yükseldi. Piyasa değerine göre üçüncü en büyük olan kripto para, diğer çoğu platformda 0,75 dolarla zirveye ulaştı.

XRP, büyük pozisyon sahiplerinin satış baskısına rağmen ralli sonrası fiyatlarını konsolide etmeyi ve tutmayı başardı. XRP, son 24 saatte %4 düşerken, sadece bir veya iki ay önce işlem gördüğü fiyatların çok üzerinde kaldı.

Analistler, XRP’nin yakın gelecekte güçlü bir kırılma geçirmesini bekliyor

XRP, geçen ayın sonlarında görülen, günlük %10-30 artışın olağan olduğu ralliye kıyasla aşırı istikrar gördü.

Önde gelen bir kripto varlık analisti olan Josh Olszewicz, bu göreceli istikrarın büyük olasılıkla bir kırılmanın habercisi olacağını düşünüyor. Olszewicz, XRP’nin aynı zaman dilimindeki Bollinger Bantları ile ilgili olarak 12 saatlik hareketini gösteren aşağıdaki grafiği kısa süre önce paylaştı. Bollinger Bantları, önemli teknik seviyeleri ve volatiliteyi belirtmek için kullanılan teknik bir göstergedir.

Grafik, iddia edildiği gibi, önde gelen kripto para biriminin bir sıkışma baskısının ortasında olduğunu gösteriyor. XRP, her iki yönde de güçlü bir şekilde kırılabilir, ancak kimileri kripto para piyasasının yükseliş durumunda kaldığı müddetçe daha yüksek seviyelere doğru yol alabileceğini düşünüyor.

Image

XRP için olumlu temeller

XRP’nin daha yüksek kırılma şansını artıran temeller, olumludan nötr olmaya devam ediyor. Santiment kısa süre önce kripto para biriminin orta vadeli eğilimlerinin son derece olumlu olduğuna vurgu yaptı.

Analistler, kripto para biriminin artan kullanım görürse daha yüksek seviyelere doğru hareket edebileceğini düşünüyor. Yine de, kimileri XRP sahipliğinin birkaç kişinin cüzdanlarında fazla yoğunlaşması durumunda bu gelişmenin ortaya çıkan bir endişe kaynağı olduğunu savunuyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin