xrp
Airdrop çılgınlığıyla XRP fiyatı 2 yılın en yüksek seviyesini gördü

XRP hacmi bu iki ülkede yeni bir rekor kırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP hacmi, Ripple ile ortaklık yapan iki kripto para borsasında Meksika pezosu ve Filipin pezosu karşısında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Likidite Endeksi Botu, Manila merkezli Coins.ph Borsası’ndaki XRP/PHP ticaret çiftinin pazar günü yeni bir rekor kırdığını bildirdi.

XRP hacmi Filipinler ve Meksika’da rekor kırdı

Coins.ph, Ripple’ın İsteğe Bağlı Likidite (ODL) adı verilen Ripple destekli sınır ötesi ödeme çözümünü kullanan borsalardan biri olarak dikkat çekiyor. Ripple, likidite çözümünü Ekim 2018’de başlattığından beri işlem çiftindeki hacim sürekli arttı.

Bu arada, Likidite Endeksi Botu’nun verilerine göre, Bitso kripto borsası üzerindeki XRP/MXN ticaret çifti de çarşamba günü yeni bir likidite endeksi rekoru kırdı.

Bitso ayrıca, para transferi devi MoneyGram’ın şu anda Meksika ve ABD arasındaki günlük işlem hacminin %10’unu taşıdığını söylediği ODL’ye güç veren borsalardan biri.

FintechBeat podcast’in yakın tarihli bir bölümünde, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Meksika’daki artan hacmin MoneyGram ile bağlantılı olduğunu doğrulamıştı.

dailyhodl

2020’de Bitcoin’den daha iyi performans göstermesi beklenen 3 altcoin


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin