featured

XRP fiyat tahmini: XRP fiyatı 2017’deki artışı yeniden yakalayabilir mi? İşte ünlü analistlerin görüşleri…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP haberleri – Geçtiğimiz hafta bir dizi yasal işlemin gündeminde olan kripto para borsası, genel olarak bir yükseliş eğilimindeydi. Özellikle Bitcoin’in 38 bin dolar seviyesine dayanması piyasada bir heyecan yarattı. Buna rağmen bir süredir çalkantılı bir seyir izleyen XRP balina hareketleri ile gündeme geldi ve yeniden analistlerin ilgi alanına girdi.

Özellikle tanınmış kripto analisti CryptoInsightUK, XRP fiyatının 2017’de elde ettiği yüzde 61.000’lik kayda değer kazancı yeniden elde edip etmeyeceği konusundaki düşüncelerini paylaştı. Analist, işlerin nasıl sonuçlanabileceği konusunda kararsız görünse de geleceğin XRP için ne getireceği konusunda fikir verdi.

XRP fiyatının geçmiş performansını yakalaması mümkün mü?

Analist CryptoInsightUK, X platformunda XRP ve BTC hakkında bir dizi gönderi paylaştı. Öncelikle altcoinin 2017’de nasıl büyük bir yükseliş yaşadığını vurguladı. Kripto paranın 280 gün içinde yüzde 61.000’lik bir kazanç sağladığını açıkladı ve buna benzer bir durumun tekrar edip etmeyeceği konusundaki düşüncelerini paylaştı. Analist, altcoinin piyasa değerinin çok yüksek olduğu gerekçesiyle bunun daha zor olacağını belirtti.

Kripto analisti, altcoinin tercih edilme nedeninin en başta bu varlığın değeri olduğunu ima etti. Ayrıca tokenı öne çıkaran diğer faktörleri de vurguladı. Altcoinin teknik analiz açısından daha fazla genişlemeye bağlı olarak değerinin artacağına vurgu yaptı. Ayrıca “XRP’nin diğer kriptoların çoğuna 3 yıllık bir konsolidasyon daha geçirdiğini.” belirtti.

Bunda XRP’nin birden fazla kez piyasa değeri açısından ETH’yi geride bırakan tek kripto token olmasında payından bahsetti. Buradaki karşılaştırmalardan birine göre altcoin, toplam kripto piyasa değerinde yaklaşık yüzde 20 pazar payına sahip oldu.

xrp

Ayrıca Bitcoin ile XRP arasındaki korelasyona dikkat çeken analist, yakın bir zamanda BTC’nin yükselmesine bağlı olarak altcoinin değerinin yukarı yönlü hareket edebileceğini vurguladı. Bitcoin’in (BTC) 37.000 dolar bölgesinin üzerine çıkma arayışına bağlı olarak yakında bir yükseliş yaşayabilir. Özellikle lider kripto varlık 40.000 dolara doğru hareket ederse, coin 0,80 doları aşabilir ve iki kripto para birimi arasındaki güçlü korelasyon nedeniyle yeni bir yıllık en yüksek seviyeyi test edebilir.

Analit Ali Martinez XRP balina faaliyetlerine dikkat çekiyor!

Buna karşın kripto analisti Ali Martinez, altcoine ait balina faaliyetlerine dikkat çekerek tahminde bulundu. Özellikle son yedi gün içinde yaklaşık 11 milyon değerinde Ripple/XRP coini satın aldığını açıkladı. Zincir üstü analitik platformu Santiment’in verilerini paylaşan Martinez, bu tokenların değerinin 6,82 milyon dolar civarında olduğunu kaydetti.

Martinez aynı şekilde dijital varlığın fiyatındaki belirsizliğe vurgu yaptı. Teknik açıdan bakıldığında bir sonraki coine ait hareket hâlâ kesin olmadığının bunun bir yükseliş veya düşüşle sonuçlanabileceğini ifade etti. Ancak XRP/USD 4 saatlik grafiğinden hareketle tokenin kritik seviyenin altında işlem görmesi zor.

XRP yasal güvenceye sahip tek coin!

Ripple SEC davasının olumlu sonuçlarını ele alan CryptoInsightUK “XRP’nin benzersiz bir konumda olduğunu” belirtti. Altcoinin dava sürecinde kazandığı destekle “yasal netliğe sahip tek altcoin” olduğuna atıfta bulunuyordu. Bu netlik, Yargıç Analisa Torres’in altcoinin kendi başına bir menkul kıymet olmadığı yönündeki kararından geliyor.

Düzenleyici ortamın henüz yeni oluşmakta olduğu düşünüldüğünde, bu altcoini öne çıkaran bir başka faktör de bu. Analist Ripple’ın Baş Hukuk Sorumlusu Stuart Alderoty daha önce Yargıç Torres’in kararının altcoine benzersiz bir statü kazanmasına nasıl yardımcı olduğundan bahsederken benzer duyguları yinelemişti.

Meme Kombat projesi yoğun ilgi görüyor!

Analistlerin görüşlerinden hareketle XRP fiyatında belirsizlik sürüyor. Bu durum yatırımcıyı alternatif tokenlere yönlendirdi ve Meme Kombat’ı alternatif bir tercih hâline getirdi. Meme Kombat, eğlenceyle kripto para dünyasını bir araya getiren bir token projesi olarak öne çıktı. Meme coin karakterlerinin birbiriyle arenada savaşmasına dayanan platform, interaktif bahis ve pasif stake seçenekleri sunuyor. Böylece galiplerin büyük ödüller ile birlikte heyecanlı arenalarda ödül kazanma şansı yakalıyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

MK koduyla piyasa yer edinen token, alıcıya ön satış tekniği ile sunuldu ve stake ederek yüzde 112 APY kazanma şansı veriyor. Bunun yanında son X paylaşımında ön satışla birlikte MK toplam 2, 5 milyon USDT’ye ulaştığında özel sınırlı sürüm NFT indirimlerini kullanıcılarına sunacağını duyurdu.

Yatırımcılar arasında heyecan yaratan bu haberlerle birlikte Meme Kombat ön satışları 2.135 milyon doları geçti. Meme Kombat fiyatı şu anda 0.214 dolardan işlem görüyor. Alınabilecek en iyi kripto varlıklar arasında sıralanan Meme Kombat, 10x kâr sağlamayı amaçlayanların ilgisini çekiyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

NewsBTC 

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin