XRP Fiyat Analizi: 12 Mart
XRP Fiyat Analizi: 12 Mart

XRP Fiyat Analizi: 12 Mart

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP ‘nin bir menkul kıymet olmadığını vurgulamak için Ripple Labs CEO’su Brad Garlinghouse, şirketin varlığı sona erse bile XRP’nin ticarete devam edeceğini iddia etti. Bugün erken saatlerde SEC’in Bay Garlinghouse ve kurucu ortak Chris Larsen’in kişisel mali kayıtlarını aradığı haberi ortaya çıktı. Whale Alert’e göre bu, 74 milyon XRP’nin Ripple’a ait bir cüzdandan taşınmasının ardından gerçekleşti. Geçtiğimiz birkaç hafta içinde, ayılar piyasalarda kontrolü ele aldı.

XRP 12 saatlik grafik

12 saatlik grafikte XRP, azalan bir kanal formasyonu oluşturdu. Şubat ayında XRP 0,76 dolara yükseldi ancak satış baskısı seansı 0,6 dolardan kapanmaya zorladı ve ardından 0,37 dolara düşürüldü.

Boğalar, ilerleyen haftalarda fiyatları yükseltmeye çalıştı, ancak tekrarlanan denemelerde 0.6 $ seviyesini geçemediler. Kanalın grafiğini çizmek için fraktalları kullanmak, formasyonun güvenirliği için faydalı olabilir. 0.5 dolarlık bölgedeki bir ret, XRP’nin 0.179 dolardan 0.763 dolara hareketine göre XRP için % 38.2 geri çekilme seviyesi olan 0.439 dolar seviyesine yaklaştığını gördü.

0,439 $ seviyesi destek sağlayabilir, ancak düşüş baskısı muhtemelen fiyatın önümüzdeki günlerde düşmesine neden olabilir.

XRP için kritik seviyeler

RSI, kısa bir süre sonra nötr 50’nin altına düştü ve XRP’nin arkasında düşüş hissinin hala mevcut olduğunu gösterdi. Benzer şekilde, OBV geçen ay satın alma hacminin düştüğünü kaydetti. Bu, satış hacminin daha büyük olduğu anlamına geliyordu ve XRP’nin önümüzdeki birkaç gün içinde 0,439 dolarlık destek seviyesini kaybetmesi muhtemel.

Kanalın orta noktası, ayılar fiyatları daha da aşağı çekerse XRP’ye destek sunabilecek dinamik bir seviyede. Bir long pozisyonuna girmek için kanalın üstündeki bir kırılma kullanılabilir. % 50 geri çekilme seviyeleri genellikle güçlü destek alanları olduğundan, % 50 geri çekilme seviyesinin 0.37 $ ‘dan yeniden test edilmesi de alış pozisyonuna girmek için kullanılabilir.

Önümüzdeki birkaç gün içinde, XRP satıcılara karşı 0,439 dolar seviyesini kaybederse, satış pozisyonuna girmek için dirençle aynı seviyenin yeniden test edilmesi kullanılabilir.

Sonuç

Geçtiğimiz birkaç haftadır XRP için eğilim düşüş gösterdi ve SEC davasından gelen haberler de tüm senaryoya pek de olumlu bir ışık tutmadı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin