featured

Yatırımcıların ve balinaların ilgisi artıyor: XRP ve ADA bu yeni piyasa trendinden kârlı çıkabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En iyi kripto para birimlerinden olan XRP ve ADA tüccarların olumlu yönde büyümesi ve balinaların ilgisinin yeniden canlanması ile yeni piyasa trendinden kazanç sağlayabilir. Bu eğilim kısa süre önce Avalanche senaryosunda görüldü ve Friend Tech benzeri Stars Arena’nın neden olduğu artan ağ etkinliği nedeniyle AVAX fiyatları yüzde 8’den fazla arttı.

Santiment, tüccarların ve balinaların ilgisini ve bunun XRP ve ADA’ya nasıl fayda sağlayabileceğini yansıtan bu yükseliş eğilimine dikkat edilmesi gerektiğini söylüyor.

XRP, SEC davasında zafer kazandı!

XRP, SEC’in Ripple davası kararını temyize götürme konusundaki kaybına odaklanan görüşmelerin artmasının ardından bu hafta hızla en trend olan varlık hâline geldi. Yargıç Torres, 3 Ekim’de SEC’in Geçici Temyiz Başvurusunda Bulunma Hareketini reddetti ve düzenleyicinin geçici temyizin “davanın nihai olarak sona ermesini önemli ölçüde ilerleteceğini” gösterme yükünü yerine getiremediğini belirtti.

Mahkeme, herhangi bir “temyiz başvurusunun, temyiz incelemesi için birden fazla hasara maruz kalacağı için davayı uzatacağını” söyledi ve bu nedenle talebi reddetti.

xrp

XRP’nin fiyatı daha sonra yüzde 8’e varan bir artışla 0,548 dolara yükseldi ve ardından şu anda işlem gördüğü seviyeye geriledi. Bu yazının kaleme alındığı sırada XRP son 24 saat içinde yüzde 0,39 düşüşle 0,522 dolara gerilemişti.

Cardano Midnight Devnet’i başlattı

Cardano etrafındaki tartışmalar da bu hafta yenilikler konusunda kaydedilen ilerlemenin ardından yükseldi. Input Output Global’in yeni veri koruma blok zinciri Midnight, ilk öncü geliştirici grubu için bir sandbox devnet’te başlatıldı.

Midnight; blok zinciri üzerinde güvenli, uyumlu akıllı sözleşmeler ve merkezi olmayan uygulamalar (dApps) oluşturmayı kolaylaştıran bir veri koruma blok zinciridir. Midnight hâlen geliştirme aşamasındadır ve çeşitli özellikleri araştırılmaktadır.

ADA son 24 saatte yüzde 2,19 artış göstererek yazım sırasında 0,264 dolara yükseldi. Santiment’e göre Cardano, ekim ayının ilk gününde etkileyici bir fiyat artışının ardından “fırsatçıların kısa kâr penceresi sırasında coinleri hareket ettirmesiyle” yoğun kâr alımları gördü.

Santiment’e göre bu senaryo, sekizinci en büyük kripto varlığının piyasanın geri kalanından potansiyel olarak ayrışmasını tetikleyebilir. Cardano günlük kazançlar açısından ilk 10’dan daha iyi performans gösterdiği için durum böyle görünüyor.

U.Today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *