İşte Ripple zenginleri listesi: Bakın en zengin adresler ne kadar XRP tutuyor
İşte Ripple zenginleri listesi: Bakın en zengin adresler ne kadar XRP tutuyor

XRP 8 Ağustos fiyat görünümü: Ripple yukarı XRP aşağı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 8 Ağustos fiyat hareketleri için önemli detaylar:

  • XRP ilk 10’daki kriptolar para arasında en çok değeri kaybedenler arasında olup yüzde 15’e varan değer kaybıyla fiyatı 0,34 seviyelerini gördü.
  • XRP’nin dünkü fiyat hareketleri 40 sente tutunma çabaları ile geçti.
  • XRP tüm önemli destek noktalarını kırarak 25 sent yolunda olduğunu gösteriyor.

yazımızın yayına hazırlandığı saatlerde XRP dolar karşısında son 24 saatte yüzde 14,89 değer kaybıyla 0,3505 dolardan fiyatlanıyor. Bitcoin karşısında ise yüzde 7,45 oranında gerileyen XRP, 0,00005406 BTC’den el değiştiriyor.

XRP 8 Ağustos fiyat hareketleri

Piyasa sermayesinde meydana gelen büyük fon çıkışı, en çok XRP’yi vurmuş gibi gözüküyor. Geçtiğimiz haftalarda 45 senti önemli destek gören yatırımcılar fiyatın kademeli gerilemesi ile sonrasında 40 senti destek olarak gördüler. Fakat XRP fiyatının gerilemesi bir türlü durmuyor. Ve son olumsuz piyasa gelişmeleri sonrası XRP 0,34 dolara kadar geriledi. Fiyatın bu noktada bir miktar mola verdiğini görüyoruz.

Aynı zamanda şu an elimizde temel analiz açısından XRP’nin toparlanmasına dair bir veri bulunmuyor. Teknik açıdan bakıldığında ise 34 sent noktası düşüşün dip noktası oluşturduğu varsayımı altında ilerlersek, Fibonacci düzeltme seviyelerine göre düşüşe tepki olarak fib 61,8 seviyesi olan 0,3830 dolara düzeltme hareketi görebiliriz. Sonrasında ise yükselişin devamı olumlu gelişmelerin olması gerekiyor.

Diğer yandan XRP’nin ana şirketi Ripple ise kripto piyasası adına oldukça olumlu adımlar atıyor. Ve yeni anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Fakat görünen o ki Ripple’ın yaptığı atılımlar, tokeni XRP için bir çıpa görevi görmüyor. Ve XRP bu gelişmeler ile ilgili fiyatlanmıyor. Fakat ilerleyen dönemlerde Ripple’ın yaptığı anlaşmalar neticesinde XRP kullanımının artışı coine uzun vadede bir kazanım sağlayabilir. Diğer yandan Ripple’ın kendini XRP tokeninden tamamen izole etme çalışmaları, XRP özelinde olumsuz etkilere yol açıyor gibi gözüküyor.

XRP’nin beklenen potansiyelini yansıtması ise genel olarak kripto para piyasasının gelişimine bağlı gibi gözüküyor. Öte yandan büyük kripto para borsalarının XRP’yi listelemeye başlaması, şu an için fiyatını yükseltebilecek tek etken olarak duruyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin