XRP 4 Eylül
XRP 4 Eylül fiyat görünümü: XRP yeniden yükseliş trendine girebilecek mi?

Kripto paralar hızlı iyileşiyor… İşte XRP’de son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sabah saatlerinde gelen alım dalgası, özellikle büyük kripto paraları adeta hayata döndürdü. Bütün analizleri alt üst eden bu sabah ki alış dalgasının gün içinde nasıl devam edeceği ise merak konusu. Bu taze bilgiler ışığında XRP 24 Temmuz fiyatı ile ilgili son durumu yazımız devamında bulabilirsiniz.

XRP 24 Temmuz fiyat görünümü: XRP yaralarını sarabilecek mi?

  • Dün bahsettiğimiz 0,45 dolar desteği aşağısı görüldükten sonra XRP dolar karşısında kritik bir seviyeye gelmişti
  • Avrupa sabah seansı açılışı ile gelen alıcılar, görünümü tümden tüme değiştirerek XRP’nin kritik destek 0,45 doların üzerine çıkardı
  • Genel görünüm düşüş yönlü olsa da bu son iki yükseliş mumu umut vaat ediyor

XRP fiyatı dolar karşısında kazanım elde ederken, Bitcoin karşısında Coinmarket cap verilerine göre son 24 saat baz alındığında yüzde 4,17 oranında bir düşüşe sahip olarak görülüyor.

XRP/USD saatlik grafiğine baktığımızda 100 HO’nun 200 HO altında seyretmesi ana trendin düşüş yönlü olduğunu gösteriyor. Grafikte olası destek ve direnç seviyelerini belirlemek adına çizdiğimiz Fibonacci düzeltme çizgilerinden fib 61,8 seviyesi olan 0,45 dolar önemli bir destek olarak kalmaya devam ediyor.

Bu noktanın üzerinde kalınması yükselişin devamını getirebilir. Hemen altına konumlanan 100 HO ise dinamik destek görevi görecektir. 200 HO ve hemen akabinde ki kısa vadeli tepe noktası 0,4644 dolar civarlarında bulunup önemli direnç görülebilecek seviyelerdir. Bu direncin kararlı şekilde geçilmesi halinde grafikte gözüken ve kırılmış olan ana yükseliş hattına geri dönme ihtimali gün yüzüne çıkacaktır.

Teknik göstergelerde bu ani yükselişe kayıtsız kalmayıp, alıcıların baskını teyit ediyor. RSI 50 seviyesinin üzerinde iken son saat diliminde bir düzeltmeyi işaret ediyor ve yönünü güneye çevirmiş durumda. Stokastik aşırı alım bölgesine yerleşmişken, CCI trendin yeterince güçlü olduğu noktasında kararlı şekilde duruyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin