XRP 10 Eylül
XRP 10 Eylül fiyat görünümü

XRP 24 Ağustos fiyat görünümü: XRP yön arayışında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 24 Ağustos fiyat hareketleri için önemli sayılabilecek detaylar şu şekilde:

  • XRP dolar karşısında kısa vadeli yükseliş hareketi ile 0,35 dolar seviyesinin üzerine çıktıysa da bu seviyelere tutunamayarak 0,32 dolar seviyesine kadar bir düşüş yaşadı.
  • XRP’nin son dip ve tepe seviyesi Ripple’ın coini için bazı önemli seviyeler oluşmasına neden oldu.
  • Grafikte gösterilen seviyeler XRP için oldukça kritik noktalar olup, yön tayini için belirleyici noktalar gibi duruyor.

XRP’nin son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında düşük de olsa yüzde 0,42 oranında artış kaydettiğini, Bitcoin karşısında ise yüzde 1 oranında düştüğünü görüyoruz.

XRP 24 Ağustos fiyat hareketleri

XRP’nin 24 Ağustos sabah seansında dar bir banda sıkıştığını görüyoruz. Düşük hacimde gerçekleşen alım satım işlemleri ile coin an itibarıyla 0,3245 seviyesi ile pivot olarak tanımlayabileceğimiz 0,3234 dolar seviyesinin hemen üzerinde bulunuyor.

XRP/USD saatlik grafiğinde dikkat çeken diğer bir ayrıntı ise 100 HO’nun saatlik 200 basit hareketleri ortalamayı aşağı yönlü kesme eğiliminde olması. Eğer ilerleyen saat dilimlerinde 100 HO bu hareketini tamamlarsa XRP’de düşüşlerin hızlanabileceğinden bahsedilebilir. Buna göre oluşabilecek olası bir düşüş hareketinin ilk durağı ise son tahlil oluşan dip ve tepe noktalarına göre belirlenen Fibonacci düzeltme seviyelerinde göre Fib50 değeri olabilir. Fib50 seviyesi ise 0,3097 dolar konumlanmıştır. Bu seviyenin aşağı yönlü kırılımı ise düşüşleri hızlandırıp, 0,30 doların altının test edilmesine neden olabilir.

Fakat nispeten kararsız gözüken fiyat hareketleri kripto piyasasına girebilecek bir fon girişi ile yukarı yönlü eğilimde görebilir. Bu seferde mevcut pivot seviyesi aşılıp, hareketleri ortalamaların üzerine geçilebilmesi fiyatın yeniden 0,35 dolar seviyesini denemesine yol açabilir.

XRP için önemli teknik göstergeler

Yukarı da saydığımız olasılıkların nötr olmasından dolayı XRP için oldukça kritik bir gün olacağını söyleyebiliriz. Diğer yandan önemli teknik göstergelerden saatlik MACD’de bu nötr görünümü bize gösteriyor. Aynı şekilde stokastik göstergesi de bir yön arayışındayken, RSI 52 seviyesinde ve CCI’da zayıf bir trend gücünü yansıtır derecede 75 seviyesinde bulunuyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin