featured

XMR boğaları durgun piyasa şartlarına rağmen sağlam duruyor: Ufukta bir ralli mi var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XMR’nin son 24 saatteki performansı, onu özellikle piyasanın mevcut durumuna göre en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri hâline getirdi. Monero, daha önce popüler kripto para birimleri tarafından gölgede bırakıldıktan sonra nihayet hak ettiği ilgiyi görüyor. En iyi kripto paraların çoğu nispeten hareketsiz kaldığı için bu hafta ortasında en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri olarak ortaya çıktı.

XMR, yüzde 3,7’lik bir ralli gerçekleştirdikten sonra basın saatine göre 142,67 dolardan el değiştirdi. Piyasanın son derece değişken yapısı göz önüne alındığında bu, bir kripto para birimi için oldukça sıradan görünüyor.

xmr

Ancak piyasa, yazının yazıldığı sırada çok az hareketle karakterize edilen düşük volatilite aşamasındaydı. Aslında Monero’nun son 24 saatteki performansı, onu piyasa değerine göre ilk 50 kripto para listesinde en iyi kazanç sağlayanlardan biri hâline getirdi. Ve bu durum XMR’nin son iki ayda elde ettiği en büyük tek günlük ralli olarak kabul ediliyor. Peki bu Monero’nun bir sonraki yükseliş dalgasının başlangıcı olabilir mi?

Zincir üstü metrikler Monero (XMR) dalgası hakkında ne söylüyor?

Haftalık metrik performansına bakıldığında Monero’nun geliştirme faaliyetlerinin arttığı ve basın saatine göre haftalık en yüksek seviyeye ulaştığı görülüyor. Aynı durum, XMR’nin bu haftaya yükseliş beklentileriyle başladığını gösteren yatırımcı duyarlılığı için de geçerliydi.

xmr

Artan geliştirme faaliyeti, XMR sahipleri ve tüccarlar için güvene daha fazla katkıda bulunmuş olabilir. Kripto para birimi temmuz başından bu yana genel bir düşüş eğiliminde. O zamandan beri yaklaşık yüzde 20 oranında iskonto edildi. Bu durum yükseliş hissiyatını etkilemiş olabilir, ancak hepsi bu kadar değil.

Anlaşıldığı üzere, XMR zincir içi hacmi kısa süre önce dört haftanın en düşük seviyesini yeniden test etti. O zamandan beri geri sıçradı ve bu da talebin geri döndüğünü gösteriyor. Ancak bu, Monero’nun bir sonraki rallisini tetiklemek için yeterli olacak mı? Bu yeni yükselişin bir sonraki boğa koşusunun başlangıcını işaret etmesi mümkün.

XMR’nin rallisi, güçlü talebin sürdürülüp sürdürülemeyeceğine bağlı olacaktır. Kripto piyasasının geri kalanı bunu takip edemezse bu uzun bir sipariş olabilir. Ayrıca Monero’nun düşük aralığa geri dönmesi hâlinde daha fazla aşağı yönlü hareket için hâlâ biraz yeri var. Bunun nedeni, önceki destek aralığını henüz 131 dolar fiyat aralığında yeniden test etmemiş olmasıdır.

Son olarak dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance’in Belçika’da yarı yarıya coin ticareti yapacağı bildirildi. Monero, artık ülkede satın almak veya ticaret yapmak için erişilemeyecek kara listeye alınmış gizlilik paraları arasında olacak.

ambcrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin