featured

Winklevoss ikizler Bitcoin fiyatı 380 Bin dolar olsa bile Satmayacak.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tyler ve Cameron Winklevoss ikizler olarak da bilinirler. Hala Bitcoin’in önümüzdeki on yıl boyunca en iyi yatırım olarak kalacağına inanıyorlar.

8 dolarlık trilyonluk pazar payı

2012’de Facebook halka açıldığında, Winklevoss ikizleri Facebook kurucusu ve CEO’su Mark Zuckerberg’den 45 milyon dolar kazandı. Avukatlarının 45 milyon dolarlık nakit anlaşma talebinde bulunmalarına rağmen, Winklevoss ikizleri Facebook hisselerindeki yerini aldı. 2013 yılına gelindiğinde, Winklevoss ikizleri, Facebook hisseleri fırladığı için 300 milyon dolarlık bir servet kazandı.

Facebook’tan başarılı bir çıkış yaptıktan sonra, Winklevoss ikizleri Roger Ver ve Charlie Shrem gibi bir kaç yatırımcının kripto paraya yatırım yaptıkları bir dönemde 10 dolarla bitcoin satın almaya başladı. Birkaç ay boyunca, Winklevoss ikizleri, 11 milyon dolar değerinde 120.000 bitcoin satın aldı.

Bugün, Winklevoss ikizleri tarafından satın alınan 120.000 bitcoin’in değeri 1.68 milyar dolar ve İkizler sadece dört yıl içinde 1.669 milyar dolar kâr sağladı.

Birkaç analist, bitcoin değerinin büyümesinin sınırlı olduğu görüşünde iken, piyasa değerlemesi zaten 236 milyar dolar seviyesine ulaştı. Bununla birlikte, Winklevoss ikizleri, New York Times gazetesinin Nathaniel Poppers’a, büyük bir varlık sınıfına, değerli olduğu için sağlam depolanmasına ve değişim ortamına dönüştüğü için, bitcoin’in fiyatının önümüzdeki yıllarda katlanarak artacağını söyledi.

Winklevoss ikizleri, pazar payı 8 trilyon doları aştığında veya fiyatının 380.950 doları aştığında bile bitcoinlerini satmayacaklarını vurguladı. Tyler Winklevoss, bitcoinin altın değerinden daha iyi olduğunu kaydetti. Çünkü para olarak programlanabilir ve taşınabilirlik, değiştirilebilirlik, güvenilir ve bölünebilirlik gibi pek çok avantaja sahiptir.

Tyler New York Times’a verdiği bir röportajda;

“Bitcoinleri satacağımızdan emin değilim. Bitcoin’in fiyatı 380.950 doları aştığında Bitcoin altından daha değerli programlanabilir bir kripto para olarak gördüklerini söyledi. Yenilik yapmaya devam edebilir.” diye konuştu.

Daha da önemlisi Tyler, Winklevoss ikizlerinin kripto para ve bitcoin arkasındaki teknolojinin uzun vadeli performansına inandıklarından dolayı bitcoin’in fiyatının hızlı hareket etmesinden etkilenmediklerini belirtti.

ABD hükümeti tarafından tamamen düzenlenen şifreleme kripto para borsası değişimi olarak İkizler, ABD pazarındaki yatırımcılara ABD doları BTC ticaretlerinin büyük bir kısmını oluşturmaya devam etmişlerdir.

Ccn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin