Western Union, Thunes ile ortaklaşa Stellar (XLM) Blockchain'ini kullanacak
Western Union, Thunes ile ortaklaşa Stellar (XLM) Blockchain'ini kullanacak

Western Union, Thunes ile ortaklaşa Stellar (XLM) Blockchain’ini kullanacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amerikan finansal hizmetler ve iletişim şirketi olan Western Union (WU), müşterilerinin küresel olarak mobil cüzdanlara para aktarmalarını sağlamak için Thunes ile ortaklık kuruyor. Thunes, gelişmekte olan pazarlara odaklanmış, Singapur merkezli bir sınır ötesi ödeme ağıdır. Blockchain ile güçlendirilmiş yerleşimleri hizmetlerine entegre etmek için Stellar ile işbirliği yapmaktadır.

Western Union daha fazlasını sunacak

Resmi bir basın bülteninde, Western Union için Küresel Hesap Ödeme Ağı Başkanı Sobia Rahman şunları söyledi:

Müşterilerimize banka hesapları, kartlar veya mobil cüzdanlar dahil olmak üzere birden fazla ödeme seçeneği sunarak, hesap ödeme portföyümüzü sürekli genişletiyor ve geliştiriyoruz. Amacımız, dijital para transfer hizmetlerini daha erişilebilir hale getirmek ve özellikle mobil işlemlere odaklanmak.

Thunes CEO’su Steve Vickers anlaşma hakkında şöyle dedi:

Müşterilerine küresel erişim sağlamak için Western Union ile çalışmaktan memnunuz. Ödeme platformumuz, ödeme sağlayıcılarını global olarak kesintisiz bir şekilde birbirine bağlar ve çeşitli ödeme sistemleri arasında birlikte çalışabilirliği sağlar. Geniş ağlarımızı kullanarak Western Union müşterileri artık daha fazla esnekliğe sahip olarak sınır ötesi para gönderebilecek.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin