Waves
Waves, Blockchain geliştirmede devleri geride bıraktı

Waves, Blockchain geliştirmede devleri geride bıraktı

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MetaBlock’a göre, Waves, aktif işlem gören en büyük Blockchain projesi. Ethereum ve Cardano ise bu sıralamada Waves’in arkasında kaldı. Sırasıyla 1847 ve 1687 görevleriyle 2. ve 3. sırada yer alır.

Hızla gelişen dijital para dünyasında, oyunda kalmak isteyen herhangi bir oyuncunun devamlı gelişim halinde olması gerekiyor. Dağıtık muhasebe sistemi sürekli gelişiyor, bu yüzden farklı blok zincir ağları işlevlerini koruyan mekanizmaları durmadan büyüyorlar ve geliştirmeler yapıyorlar.

Aylık olarak en iyi blok zincir projelerinin ve şirketlerinin derecelendirmelerini yapan Blockchain analitik hizmeti olan MetaBlock, son zamanlarda en dikkate değer blok zincir yükseltmelerinin ve GitHub verilerine dayanan en seçkin geliştiricilerin listesini hazırladı. Veritabanı, 1 Eylül’de MetaBlock tarafından güncellendi.

Waves işlemlerde öncü Blockchain

MetaBlock’a göre, Waves geçen ayki faaliyetlere göre en iyi Blockchain projesi. Rus girişimci Alexander Ivanov tarafından 2016 yılında kurulan Waves, Web 3.0 uygulamaları için açık kaynaklı bir platform ve merkezi olmayan bir ortam sunuyor.

Waves, ayrıca Blockchain sistemlerinin özelliklerinden yararlanmak isteyen geliştiricilerin ve şirketlerin ihtiyaçlarını ele alıyor ve dApp’lerin geliştirilmesi ve çalıştırılması sürecini kolay ve erişilebilir hale getirmeyi amaçlayan çok çeşitli araçlar sunuyor. Girişim, piyasaya sunulduğundan bu yana bir dizi başarılı blok zincir bazlı çözümler sundu ve sürekli büyüyen bir teknolojik platform haline geldi. Şu anda, 1849 taahhütü bulunuyor ve en üst düzey blok zincir platformu olarak kabul ediliyor.

Ağustos ayında, Waves deney ağı olan stagenet’i tanıttı. Şirketin blog duyurusuna göre, stagenet tam işleve sahip bir Waves blok zinciri. Ancak platformda WAVES tokeninin değeri yok ve ücretsiz olarak alınabilir. Stagenet, geliştiricilerin yeni Waves sürümlerinin işlevselliğini testnet ve mainnet’te konuşlandırılmadan önce test etmelerine yardımcı olma amacına sahip.

Son zamanlarda, Waves çevrimiçi video oyunları için dijital bir dağıtım platformu olan Abyss ile ortaklık kurdu. Sonuç olarak, Abyss, ortak oyun geliştiricileri tarafından oyunlarında sunulan tüm ticari ürünlerin ve oyun içi öğelerin evrensel bir pazarını oluşturmak için Waves’in Blockchain teknolojisini kullanacak.

https://twitter.com/wavesplatform/status/1169632613469949952

MetaBlock listesindeki diğer platformlar

Blockchain gelişiminde lider ilk on platform arasında 1847 taahhüt ile Ethereum ikinci sırada ve 1687 taahhüt ile Cardano üçüncü sırada bulunuyor. Bu projelerin ardından 1164 taahhüt ile Aeternity, 1024 taahhüt ile 0x projesi, 998 taahhüt ile Lisk geliyor. Daha sonra 820 taahhüt ile Holo ve 712 taahhüt ile Stellar’ı bu projeleri takip ediyor. İlk on, EOS (688) ve Augur (586)ile sona eriyor.

MetaBlock’a göre, Bitcoin ağı Blockchain geliştirilmesinde 20. sırada yer alıyor.

Listenin en altında ise hiçbir taahhütü olmayan platformlar var. Bunlar arasında Bitcoin Private, Bitcoin SV, BitTorrent, Bytecoin, NEM, ReddCoin, Tezos ve USD Coin bulunuyor.

coinspeaker

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir