Tom Lee’den umutları yeniden yeşerten Bitcoin tahmini geldi
Tom Lee’den umutları yeniden yeşerten Bitcoin tahmini geldi

Wall Street analisti Tom Lee’den çarpıcı Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Wall Street analisti ve Fundstrat’ın kurucu ortağı ve araştırma başkanı olan Tom Lee, Bitcoin’in son çöküşünün BTC’nin S&P 500 ile uzun vadeli bağları olduğunu belirttiği “popüler” teorisini onaylamaya devam ettiğini söyledi.

Tom Lee’ye göre, Bitcoin’de patlayıcı bir büyüme ufukta

Lee, hisse senetleri değişmeden kalırken Bitcoin’in acı çektiğine inanıyor. Ancak Lee, S&P 500’in yakında yükseliş yönünde ilerleyebileceğini söyledi. Geçen Cuma günü yapılan röportajda Lee, CNBC’ye geçmiş pazar performansının ufukta bir “patlamama” olabileceğini gösterdiğini söyledi:

Son 20 aydır hiçbir yerde bulunmadığımızı ve insanların genellikle bunun bir risk işareti ve bir tepe olduğunu düşündüğünü düşünüyorum, ama tarihsel olarak bu büyük bir tersine bir kırılmanın öncüsü… Pazarın 20 ay boyunca değişmeden kaldığı 120 yıllık pazar tarihini maksimumun yaklaşık yüzde üçünde inceledik. Bu üç kez oldu önümüzdeki iki yıldaki ortalama artış %51.

Bu ayın başlarında Tom Lee ilk kez Bitcoin teorisini sundu

Bu ayın başlarında Lee ilk kez Bitcoin teorisini sundu ve CNBC’ye sağlıklı bir S&P 500’ün bir sonraki Bitcoin zirvesi için ana katalizör olacağını söyledi:

Makroekonomik göstergelerin öngörüsü durduğu için Bitcoin son zamanlarda durdu. Trend olmayan bir dünyada, Bitcoin yükselmiyor. Bu yüzden bir sonraki büyük katalizörün hisse senedi piyasalarında belirleyici bir kopuş olduğunu düşünüyorum, çünkü hisse senetleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığında, Bitcoin riskli bir varlık haline gelir. Müşterilerimize, son 10 yıla bakarsanız ve S&P’nin en iyi üç veya dört yılını alırsanız, hepsinin Bitcoin için en iyi yıllarla çakıştığını gösteren bir parça yayınladık. Bu yüzden S&P %15’ten fazla büyüdüğünde Bitcoin en iyi sonucu verir.

News.U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin