Vitalik Buterin, Ethereum 2.0 için müjdeyi verdi!
Vitalik Buterin'den Güney Kore’ye çarpıcı Bitcoin açıklaması

Vitalik Buterin’den Güney Kore’ye çarpıcı Bitcoin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin Güney Kore parlamentosu önünde görüşlerini dile getirdi. Kripto kışı sektörün duruşunu iyileştirmesine yardımcı oldu.

Vitalik Buterin: “Güney Kore Bitcoin yasaklarını gevşetmeli.”

Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin, Güney Kore hükümetine Blockchain ve kripto para birimi endüstrisine karşı üretkenlik yönündeki sert yaklaşımını değiştirme çağrısında bulundu.  Güney Kore parlamentosu önünde konuşan Vitalik Buterin, ülkenin Blockchain teknolojilerini destekleyemediğini ve aynı zamanda dijital varlıkları yasaklayamadığını söyledi. Yerel basında çıkan haberlere göre Buterin, bu iki kavramın birbirine bağlı ve ayrılmaz olduğunu bildirdi.

Kanadalı matematikçi ve geliştirici, ICO pazarındaki spekülatif patlamanın sona erdiğini, tüm sektörün “diş çıkarma problemlerinin” biraz ötesine geçtiğini açıkladı. Kripto kışı olarak adlandırılan güçlü fiyat düşüşü, endüstriyi daha istikrarlı ve olgun hale getirirken, piyasa oyuncuları daha sorumlu ve spekülasyonlara daha az eğilimli hale geldi.

Güney Koreli politikacılar, Vitalik Buterin’in açıklamalarından etkilendi

Bu açıklamaların bazı Güney Koreli politikacılar tarafından desteklendiğine dikkat çekmek önemli. Bu nedenle, 4. Ulusal Meclis Endüstri Forumu ortak başkanı Song Hee-kyong, hükümetin dijital para biriminin doğasını yanlış anladığına inanıyor. Song Hee-kyong, kısıtlayıcı yaklaşımın ülke içindeki sektör gelişimini sınırladığına inanıyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin