Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”
Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”

Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Halving’e yalnızca üç gün kala Bitcoin 10 bin dolar seviyesiyle savaşıyor. BTC son günlerdeki performansıyla önde gelen kripto para birimlerinden bazılarını da peşinden sürüklüyor. XRP de bunlardan biri.

Yatırımcıların çoğunluğu son günlerde halving beklentisiyle BTC’ye yöneliyor. Bu esnada Bitcoin baskınlığı da %68’i devirdi. Alıcıların son günlerde Ripple gibi kripto para birimleriyle nispeten daha az ilgilendiği görülüyor.

XRP/USD grafiğine biraz daha derinlemesine baktığımızda kripto paranın 0,22 dolar seviyesinde yatay hareketler sergilediğini görüyoruz.

XRP için 2.400 ve 2.300 satoshi kırıldı: Sırada dik bir düşüş olabilir

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan veteran yatırımcı Peter Brandt, XRP/BTC’nin son destek bölgesinin 2.400 ve 2.300 satoshi olduğunu belirtti. Brandt’in analizine göre bu seviyede kalınamazsa XRP 1.100 satoshi’ye düşebilir. Bu haberin yazıldığı esnada Brandt tarafından belirtilen bu iki kritik seviye kırıldı ve bundan sonra neler olacağı merakla bekleniyor.

Brandt analizinde aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Ben grafikte sadelikten yanayım. Aşağıdaki tablo bana yatırımcıların 2.300 / 2.400 satoshi arasında umutsuzca beklediğini söylüyor. 19 Ekim’den bu yana satıcılar daha agresif. Alıcılar geri çekilirse 1.100 satoshi’yi görebiliriz. 

Yukarıdaki açıklamasının ardından Brandt, Bitcoin (BTC) ve Ethereum’da (ETH) ise süper yükseliş beklentisini açıkladı. Ancak XRP söz konusu olduğunda, pazarının manipüle edildiğini ve çıkmaz sokakta olunduğu konusunda uyardı. Peter Brandt’ın iki tweet’i ve beraberindeki XRP/BTC şemaları aşağıda yer alıyor.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin