Verge (XVG) ile artık deniz ürünlerini satın alabilirsiniz!
Verge (XVG) ile artık deniz ürünlerini satın alabilirsiniz!

Verge (XVG) ile artık deniz ürünlerini satın alabilirsiniz!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dijital para dünyası, başlangıcından bu yana inovasyon konusunda çeşitli saldırılarla karşı karşıya kaldı. Dijital para birimi vitrininde orta derecede küçük bir para olan Verge (XVG) sistemlerindeki sorunlar nedeniyle eleştirilere maruz kalıyor. Verge, bu izlenimi yok etmek için yavaş yavaş, sistemini güncelleştiriyor ve daha iyi ticaret platformlarında listelenmeye çalışıyor.

Verge (XVG) bir deniz ürünleri servis şirketiyle ortaklık kurdu

Tackle Box bir deniz ürünleri servis şirketi olup, çeşitli Cajun tarzı yemekler sunmaktadır. Tackle Box ödeme yöntemi olarak Verge’yi kabul ettiğini açıkladı. Bununla birlikte Verge ekibi, bir ödeme yöntemi olarak Verge sunan bir cüzdan aracılığıyla balıklar için bir Tackle Box müşterisinin ödeme yaptığı videoyu paylaştılar.

Verge’nin Pazarlama ve Operasyon sorumlusu Kris Chase, geliştirme grubu tarafından GitHub’da yenilenen bir düzeltme hakkında tweet attı. Twitter ve Reddit gibi platformlardaki kullanıcılar, Verge tarafından gerçekleştirilen etkinlikleri, sistem hatalarının nihai sonuçlarını ortadan kaldırmak için tartışmaya devam ediyor. Pornhub ve Verge ortaklığının DDOS saldırısı nedeniyle tehlikede olabileceğini belirten teoriler de var.

Verge yüzde 51 saldırısına uğradı

Verge, sistemindeki hatalar uzun süredir çözümsüz bir konu olduğundan pazarın en önemli sorunu haline geldi. Kripto para birimi yakın zamanda bir %51’lik saldırıya maruz kaldı. Verge şu anda 0,039 dolar seviyelerinden işlem görmekte ve piyasa değeri 574 milyon dolar. Geçtiğimiz 24 saat içinde, XVG %0,25’lik bir artış gördü. Ancak haftalık olarak Verge, %8,76 oranında değer kaybına uğradı.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin