XRP, Cosmos, BAT Fiyat Analizi: 15 Mart
XRP, Cosmos, BAT Fiyat Analizi: 15 Mart

Verge ve FTT Token fiyat analizi: XVG ve FTT için teknik görünüm ne anlatıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Verge, bir yükseliş dönüşü için ters çevrilmesi beklenen seviyelerden biri olan 0,019 dolarlık direnci sonunda aştı. FTT ise simetrik üçgeninin üst kısmını kırdıktan sonra 35 doların üzerinde bir artış gösterdi.

Verge (XVG) fiyat analizi

Verge’in 4 saatlik grafiğine bakıldığında, kripto para biriminin daha geniş bir piyasa düzeltme aşamasından sonra yaşanan kayıplardan hala sersemlemekte olduğunu görüyoruz. Sadece 4 gün içinde, kripto para birimi %40’ın üzerinde bir düşüş gösterdi ve sonunda 0,015 dolarlık desteğinde kayıpları hafifletti. Bununla birlikte, bu yazı yazılırken, satın alma tarafında ivme kazandıkça boğalar 0,019 dolarlık direnci de tersine çevirmeyi başardılar.

Yeşil çubuklar denge işaretinin üzerine çıktıktan sonra Awesome Osilatör de aynısını resmetti. Öte yandan, Stokastik RSI aşırı alım bölgesinde zirve yaptı ve fiyatta bir gerileme sinyali verdi. Bununla birlikte, piyasa genelindeki eğilim göz önüne alındığında 0,023 dolara bir artış hala öngörülebilir.

FTX Token (FTT) fiyat analizi

FTX Token, birkaç gün önce simetrik bir üçgenden bir kopuşa tanık oldu ve 35 doların üzerinde yükselişe geçti. On Balance Volume, satın alma baskısının fiyatı rekor seviyelere çekmesiyle birlikte bir dizi yükseliş yaptı. Ancak son birkaç seansta satış baskısı da belirgindi.

Bollinger Bantları, şu anda ayrışırken oynaklığın arttığını gösterdi. Satıcılar fiyatın kontrolünü üstlenirse, FTT’nin ileriye doğru Sinyal çizgisinin altında işlem yapma şansı var. Böyle bir hareket, boğaları 28,5 dolarlık desteği kaybetme riskiyle karşı karşıya bırakacaktır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin