Verge için piyasadaki eğilim pek iyi görünmüyor
Verge için piyasadaki eğilim pek iyi görünmüyor

Verge için piyasada tehlike çanları çalıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Verge (XVG), son 24 saatlik süreçte fiyatının %17,19 oranında düşmesiyle korkunç bir dönem geçirdi. Son bir saat içinde fiyat sürekli olarak %3,2 oranında azaldı. Yazım sırasında XVG, 889 milyon dolarlık  piyasa değeriyle 0,06 dolardan işlem görmekte. Verge için piyasada tehlike çanları çalıyor gibi görünüyor.

Verge, Ripple ve Stellar gibi para birimleri büyük bir darbe gördü

XVG şu anda CoinMarketCap’ta 28. sırada yer alıyor ve bunu 0X (ZRX) takip ediyor. Hemen hemen tüm kripto paralar, hareketli bir ortalama ile sert bir şekilde düştü. Bir kripto para analisti olan Dharan, piyasanın düşüş eğilimini şu şekilde açıkladı:

Bu, fiyatın hareketli ortalamanın altında olması nedeniyle tekdüze bir düşüş gibi gözüküyor. Piyasada satılan birçok kripto para var. Fiyatların kırmızı alana düşmesiyle RSI’da bir gözlem var. Verge (XVG), Ripple (XRP) ve Stellar (XLM) gibi para birimleri büyük bir darbe gördü.

İnsanlar kripto varlıklarını sattıktan sonra bütün kripto para piyasası zeminin derinliklerinde gömülü durumda. Verge’nin tanıtım kazanma çabalarına rağmen, piyasa büyük ölçüde düşüş eğilimi gösterdiği için, bu durum dalgalı bir seyir izledi.

Verge için piyasadaki eğilim pek iyi görünmüyor

Abra platformu Verge, Monero, NEO ve birkaç yeni kripto parayı listelediğini duyurdu. Ek olarak Abra, XVG’nin diğer kripto paralardan ayrı olarak fiat parayla doğrudan alınabileceğini belirtti. Ancak platform, şimdi ise XVG’nin Bitcoin (BTC)’e sonra fiata dönüştürülmesi gerektiğini açıkladı. Bir kripto para yatırımcısı konuya yönelik şu yorumu yaptı:

Gelecek hafta Consensus 2018. Önemli haber kaynakları, muhtemelen geçen yıl olduğu gibi %75’lik bir fiyat artışı bekliyor. Eğer bir balina olsaydım ve pazarda dolansaydım, fırsatlardan daha önce faydalanmak için fiyatı daha da düşürmenin yoluna bakardım.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin