VeChain (VET) yeni ortaklık kuruyor: Apple Pay ve Samsung Pay üzerinden kripto ödemeleri desteklenecek
VeChain (VET) yeni ortaklık kuruyor: Apple Pay ve Samsung Pay üzerinden kripto ödemeleri desteklenecek

VeChain (VET) yeni ortaklık kuruyor: Apple Pay ve Samsung Pay üzerinden kripto ödemeleri desteklenecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto ödemeleri uygulaması Zeux, VeChain’e (VET) destek veriyor. Uygulama, kullanıcıların kriptolarını Apple Pay ve Samsung Pay’i kabul eden perakende mağazalarında harcayabilecekleri şekilde tasarlandı.

VeChain yeni kitlelere ulaşacak

Londra merkezli şirket, İngiltere’de faaliyete geçtiğini ve bu yılın sonunda Avrupa’da faaliyete geçeceğini belirtti. Şirket tarafından şu açıklama yapıldı:

VeChain, işletmelerin ve profesyonel ekiplerin kamusal Blokchain’den faydalanmalarını sağlamak için bir fark oluşturmak amacıyla Blokchain geliştirmede önemli bir oyuncu oldu. Özellikle Avrupa’daki büyük VeChain topluluğuna bakıldığında, ortaklık Avrupa müşteri tabanımıza ulaşmamıza yardımcı olacak.

Kripto sahipleri Apple Pay veya Samsung Pay’i destekleyen bir POS cihazında etkinleştirdikten sonra, satın alımlar için tercih edilen kripto para birimini fiat para birimine dönüştürebilir. Kripto, Zeux dijital ödeme cüzdanından dönüşüm için hiçbir ücret ödemeden anında kesilir.

Fintech şirketi, geleneksel POS ödeme sistemleri ile yeni kripto dönemi arasındaki boşluğu doldurmak için tüm bankacılık faaliyetlerini tek bir uygulamada birleştiren dijital bir bankacılık çözümü oluşturmayı hedeflediğini söylüyor.

Zeux ekibi, uygulamanın aynı zamanda entegre bir yatırım platformu ve döviz alım satımını da birleştirdiğini söylüyor. VeChain, Zeux kripto programına en son eklenen üründür. Platform aynı zamanda Bitcoin, Ethereum, NEO, IOTA, Qtum ve Bitcoin SV’yi de destekliyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin