VeChain POA 2.0 güncellemesi, yeni bir yükselişi tetikleyecek mi?
VeChain POA 2.0 güncellemesi, yeni bir yükselişi tetikleyecek mi?

VeChain geliştiricileri, PoA 2.0’ın ilk aşamasını başlatmaya çok yakın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – VeChain, Yetki Kanıtı (PoA) konsensüs mekanizmasının ilk aşamasını Ekim ayının sonuna kadar başlatmayı planlıyor. İlk aşamayla birlikte ağ hızı ve verimliliği artarak ek fayda sağlaması amaçlanıyor.  VeChain (VET) geliştiricileri, merakla beklenen Yetki Kanıtı (PoA) 2.0’ın ilk aşamasının Ekim ayı bitmeden gerçekleşeceğini VeChain Dec tarafından tweetlendi;

Bu ayın sonunda PoA 2.0’ın 1. aşamasını kullanıma hazır duruma getirmek için son kontroller yapılıyor. VeChainThor blockchainin bu büyük yükseltmesi için heycanlı olduklarını dile getirdiler.

Diğer blockchainler, İş Kanıtı (PoW) ve Hisse Kanıtı (PoS) konsensüs algoritmaları üzerinde çalışıyor. Ancak VeChain ağı, Vechain101.com’da belirtildiği gibi PoA tarafından destekleniyor. PoA, bir sonraki bloğu oluşturmak için önceden onaylanmış 101 doğrulayıcıdan birini rastgele seçiyor. Bu model, hesaplama rekabetini ortadan kaldırarak blok üretiminde hız ve verimliliği teşvik etmeyi amaçlıyor.

VET, 2014 yılında Ethereum ağında başlatıldı. Daha sonra 2018 yılında yeniden markalaştı ve blockchaine (VeChain) geçti. Ardından VeChain geliştiricileri PoA 2.0 projesi üzerinde çalışmaya başladı. VeChain Vakfı 11 Ekim tarihinde PoA 2.0’ın bu ilk aşamasını ana ağda başlatmak için bir oylamayı duyurdu. Çoğunluk oyu alan ağ yenilemesi artık gerçekleşmeye çok yakın. Hazırlık aşamasında, VeChain ağ güvenliğini, ölçeklenebilirliğini ve kesinliğini iyileştirmek için VIP193’ü piyasaya sürdü.

VeChainThor, kalite tabanlı bir ölçekleme çözümüne odaklanıyor. Bu nedenle bant genişliği optimizasyonu için PoA 2.0 SURFACE fikir birliğini kullanıyor. PoA 2.0 lansmanının blok başına işlem sayısını artırması ve bant genişliği verimliliğine katkı sağlaması bekleniyor.

VeChain faydalarından bahsedecek olursak. VeChain, sürdürülebilir Proptech için Ağustos ayında Çin‘in emlak firması Jones Lang LaSalle (JLL) ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Özellikle ağ, JLL gayrimenkul sahiplerinin ve geliştiricilerinin tüm yaşam döngüsü karbon ayak izini kolayca izlemesini sağlıyor. JLL kiracıları, bir “Karbon Etiketi” ile geldikleri için daha sürdürülebilir ofisler konusunda daha iyi seçimler yapabiliyor. Son olarak, JLL çalışanları düşük karbonlu sistemler için teşvik alıyor.

Eylül ayının sonlarına doğru VeChain, Karbon Ayak İzi İzlenebilirlik Platformunda yeni bir hizmet olan yazılım çözümü başlattı. Girişimin, moda endüstrisinde tedarik zincirinin her aşamasında sürdürülebilirlik takibinde devrim niteliğinde olması amaçlanıyor. Eylül ayında ağ, 10 milyon işlenmiş blok kilometre taşına ulaştı.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin