VeChain fiyat analizi: Bugün sert yükselen VET fiyatı artmaya devam edecek mi?
VeChain fiyat analizi: Bugün sert yükselen VET fiyatı artmaya devam edecek mi?

VeChain fiyat analizi: Bugün sert yükselen VET fiyatı artmaya devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Vechain fiyatı, 4 saatlik grafikte yükselen bir kama modelinden önemli bir kırılma gösterdi. Şimdi zayıf bir dirençle karşı karşıya olduğu için dijital varlığın uzun vadede 0,096 dolarlık bir fiyat hedefi var. VET ayıları, temel destek seviyesini aşabilirlerse, yine de geri dönme şansına sahipler. Vechain, piyasayı geride bırakmaya devam ediyor. Dijital varlığın uzun vadede 0,096 dolara kadar daha yüksek bir hedefi olabilir.

Vechain fiyatı 0,08 doların üzerinde dirençle karşılaşmıyor

4 saatlik grafikte, Vechain fiyatı, 0,096 dolarlık bir fiyat hedefine sahip yükselen bir kama modelinden yeni çıktı. Bu %30 kırılma, modelin yüksekliği, modelin üst eğilim çizgisinin başlangıcından alt eğilim çizgisinin başlangıcına kadar bir referans noktası olarak kullanılarak hesaplanıyor.

Bunların Vechain için tüm zamanların en yüksek seviyesi olduğu düşünüldüğünde, dijital varlık, önceki direnç trend çizgisini tutabildiği sürece, hemen hemen hiçbir gerçek dirençle karşı karşıya değil.

Yükseliş hedefini geçersiz kılmak için, ayıların Vechain fiyatını 0,0745 dolarlık önceki direnç trend çizgisinin altına itmesi gerekecek. Bu, VET’i ilk başta 0,07 dolardan düşük trend çizgisine ve bu seviyeyi de tutamazsa 0,051 dolara kadar düşürebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin