VeChain'den kritik ortaklık
VeChain'den kritik ortaklık

Bu altcoin 70 ülkede 2 milyon mağazada kabul edilecek! Büyük ortaklık

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – VeChain’in arkasındaki kripto para olan VET, 70 ülkede 2 milyondan fazla mağazada bir ödeme şekli olarak kabul edilmeye başlıyor. VeChain’in bir ödeme seçeneği olarak yeni kullanılabilirliği, Alchemy Pay’in kripto ödeme hizmetleri sağlayıcısı ile yeni bir ortaklıktan güç alıyor.

Alchemy Pay, satış noktası cihazlarını kullanan perakende işlemlere odaklanıyor. Ek olarak, Alchemy Pay’in misyonu, fiat para birimi ile kriptoya erişimi artırmak ve böylece Blockchain teknolojisinin benimsenmesini artırmak.

VeChain ve Alchemy Pay arasındaki ortaklığın duyurusu Twitter üzerinden yapıldı. Duyuruda VET’in artık bir ödeme seçeneği olarak kabul edildiği belirtildi. Duyurudaki video, bir giyim ve ayakkabı mağazasında VET ile rahatça yapılan bir satın alma işlemini gösteriyor.

VeChain’in 2 milyondan fazla global mağazada kabul edilen bir ödeme seçeneği haline geldiği haberi, Binance’in VET’in artık Binance Akıllı Zincir Köprüsü’nün ikinci versiyonunda desteklendiğini duyurmasının arkasından geliyor.

Artık Binance Bridge 2.0 tarafından desteklenen diğer tokenler arasında Sandbox (SAND), ApeCoin (APE), JasmyCoin (JASMY), Decentraland (MANA), ConstitutionDAO (PEOPLE), MovieBlock (MBL), LooksRare (LOOKS) ve Dogelon Mars (ELON) bulunuyor.

Binance Bridge 2.0, Ethereum’dan BNB Smart Chain’e BTokens olarak listelenen ve seçilen listelenmemiş tokenleri köprülemek için yeni bir yol sunuyor.

VeChain (VET) için güncel piyasa verileri

Bu haberin yazıldığı sırada VeChain (VET), Coinmarketcap.com’a göre 37. sırada yer alıyor. Dijital varlığın toplam piyasa değeri 3.167 milyar dolar ve 0.04925 dolardan işlem görüyor.

VeChain, tüm zamanların en yüksek değeri olan 0,2782 $’ı 17 Nisan 2021’de, tüm zamanların en düşük değeri olan 0,001678 $’ı ise 13 Mart 2020’de belirledi.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin