featured

Uzmanlar XRP’nin geleceğini tahmin ediyor: XRP cephesindeki son gelişmelerle birlikte 3 dolarlık hedef mümkün mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası hareketli zamanlar geçirirken XRP yasal yaptırımlarla zor ve çalkantılı bir dönem geçirdi. Bu yıl XRP yatırımcıları, piyasanın en düşük ve en yüksek seviyelerinin yanında farklı direnç noktalarını gördü. Yılbaşında tüm zamanların en düşük seviyesi 0,34 doları test eden altcoin, mart ayında küçük bir yükselişin ardından temmuz ve ekim aylarında hareket etti. Şu anda basın saatine göre 0.6047 dolardan işlem görüyor.

Altcoinin fiyatındaki bu inişler ve çıkışlar yatırımcının güvenini sarsmış olsa da uzun vadeli XRP yatırımcısı için ufukta potansiyel bir yükseliş görünüyor. Altcoinin grafiği, birkaç aya yayılan uzun süreli konsolidasyon modeli sergiliyor. Örneğin, yükseliş eğilimli bir baş ve omuz formasyonu tamamlanmak üzere ve bu da görünüme olumlu bir boyut katıyor.

XRP satın almak için uygun bir zaman mı?

XRP fiyatında olumlu bir yukarı yönlü ivme yaşanması hâlinde olası bir rallinin başlayacağı düşünülüyor. Yukarı yönde hızlı bir eğilim için mevcut duruma bakıldıktan sonra XRP’nin “dip seviyeyi satın al” sektöründe olduğu görülüyor.

Birçok analist ve kripto para yatırıcısı, piyasa değerine göre 5. en büyük kripto para birimi olan XRP’nin yaklaşmakta olan boğa koşusuna ilişkin sarsılmaz iyimserliğini koruyor. Özellikle potansiyel açıdan önemli düşüşler yaşamasına rağmen Ripple’ın dijital parasının benzeri görülmemiş yüksekliklere çıkmaya hazır olduğunu öne sürüyor.

Gizli bir boğa koşusu mümkün mü?

X yaptığı paylaşımlar dikkat çeken kripto analisti EGRAG CRYPTO, altcoin için iyimserliğini korumaya devam ediyor ve yaklaşan bir boğa hareketine dikkatleri çekiyor. Analiste göre XRP için önemli kilometre taşları 3 dolar 5,80 dolar. Bunun üzerine çıkması hâlinde 7 doları görebileceğini söyleyen uzman, uzun vadeli ileriye dönük tahminlerinde 25 doların üzerinde bir seviyeyi işaret etti.

Bunun yanında analiz şirketi CoinShares’in son raporuna göre kripto para piyasası bir rallinin eşiğinde. Raporda yalnızca bir önceki haftaya nazaran dijital varlık alanına 346 milyon dolarlık giriş yaşandı. Kripto varlıklara olan güvenin arttığını gösteren bu rakamlar, ETF lansmanına ilişkin beklentilerin artmasıyla yakından ilgili. Ayrıca bu artış, 2021’in sonlarında gözlemlenen boğa piyasasından bu yana görülen en güçlü artış.

XRP için olumlu tahminler sürüyor!

Ripple’in dijital coini için olumlu tahminler bunlardan ibaret değil. Kripto para analisti ve eski bir bankacı olan deneyimli finans uzmanı Kyren, XRP’nin benzersiz bir boğa koşusu yaşayabileceğini paylaştı. Kyren, X paylaşımında altcoinin yükselmesi için birçok farklı nedeni sırladı.

Bunlardan ilki ve en önemlisi XRP’nin önemli kripto para borsalarında yeniden listelenmesi.  İkincisi ise Ripple’ın SEC’e karşı kazandığı müteakip başarılarla birlikte dijital varlığın geleceğine olan güveninin yasal duruşunu daha da sağlamlaştırması oldu.

Kyren ayrıca altcoinin yükselişinin katalizörü olarak Merkez Bankası Dijital Para Birimlerini geliştirmenin ivmesini vurguladı. Ripple’ın Palau, Butan, Gürcistan, Hong Kong ve Karadağ gibi ülkelerle olan stratejik ortaklıkları, altcoinin CBDC altyapısı için uygun bir varlık olarak artan tanınırlığını gösteriyor.

XRP yaygınlaşıyor

Analistlerin tahminlerinin yanı sıra XRP cephesinde çığır açan gelişmeler yaşanıyor. MasterCard ile bir ortaklığın sinyalini veren Ripple, MasterCardı XRPL cüzdanına entegre etmeyi ve potansiyel olarak altcoini kullanılma biçiminde devrim yaratmayı amaçlıyor.

xrp

Ripple’ın MasterCard iş birliğiyle kripto para birimi banka kartlarını XUMM cüzdanlar üzerinden piyasaya sürmesi, XRP işine önemli faydalar sağlayacak. Bu kartlar, müşterilerin geleneksel banka kartları gibi hizmet edecek. Ripple’in coinini kullanarak perakende satış noktalarında alışveriş yapmalarına olanak sağlayacak. Bu girişimin, günlük işlemlerde XRP’nin genel kabulünü ve kullanımını artırması bekleniyor.

Meme Kombat projesi ilgiyle büyüyor!

XRP benimsenmesi arttıkça kripto paralara olan güven de artıyor. Bununla birlikte yatırımcının ilgisi yeni projelere kayıyor. Bu projelerden  biri olan Meme Kombat’ı eğlenceyle kripto para dünyasını bir araya getiren bir token projesi olarak öne çıktı. Meme coin karakterlerinin birbiriyle arenada savaşmasına dayanan platform, interaktif bahis ve pasif stake seçenekleri sunuyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

MK koduyla piyasa sürülen token, stake edilerek yüzde 112 APY kazanma şansı veriyor. Bunun yanında son X paylaşımında ön satışla birlikte MK toplam 2, 5 milyon USDT’ye ulaştığında özel sınırlı sürüm NFT indirimlerini kullanıcılarına sunacağını duyurdu.

Yatırımcılar arasında heyecan yaratan bu haberlerle birlikte Meme Kombat ön satışları 2.201 milyon doları geçti. Meme Kombat fiyatı şu anda 0.214 dolardan işlem görüyor. Ayrıca son güncellemelerle birlikte “Staking Kontrol Paneli” resmi olarak kullanıma sunuyor. Yeni projelere ilgi duyan yatırımcı için kârlı bir tercih olan Meme Kombat, 10x kâr sağlamayı amaçlayanların ilgisini çekiyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

newsbtc

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin