featured

Uzman hukukçu Ripple ile SEC arasındaki davayı başka bir bakış açısıyla yorumladı: Kripto piyasasını neler bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple’ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından Yargıç Torres’in kripto borsalarında ve perakende yatırımcılarda XRP satışının güvenlik teşkil etmediğine karar vermesi piyasada bir hareketlilik yaratmıştı.

Ripple SEC

Kripto topluluğu, Yargıç Torres’in özet kararıyla gelen coşkunun tadını çıkarıyor gibi görünürken, hukuk uzmanı John E. Deaton, yasal prosedürlerin ters potansiyel sonuçları hakkında konuşmaya karar verdi. Deaton, SEC’in mahkemeyi kazanması durumda kripto piyasasında neler olacağı konusunda düşüncelerini paylaştı.

Avukat John Deaton, Ripple davası ile ilgili görüşlerini paylaştı

Deaton, SEC’in davada bir galibiyet kazanması durumunda kripto karşıtlarının yoğun bir baskı yapacağını düşünüyor.

Üst düzey hukuk uzmanı, SEC başkanı Gary Gensler ve kriptoyla ilgili konulardaki inatçı duruşuyla tanınan kıdemli Demokrat senatör Elizabeth Warren’ın kripto topluluğuna yönelik saldırının ön saflarında yer alacağını belirtti.

Deaton’a göre çoğu insan, özellikle de kripto projelerini destekliyor gibi görünen Demokratlar, Yargıç Torres SEC lehine karar vermiş olsaydı abartı tepkiler verecekti.

XRP kısmi galibiyetin ardından nasıl performans gösteriyor?

Yargıç Torres’in özet kararının ardından, XRP yaklaşık 0,93 dolara yükseldi. Gözde altcoin, düşmeye başlamasaydı muhtemelen tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşabilirdi.

XRP, bu yazının yazıldığı sırada 0,703 dolar civarında işlem görüyor. 37,060,272,128 dolarlık piyasa değerine sahip olan Ripple’ın piyasa hâkimiyeti ise %3,011.

Şu anda teknik göstergeler genel olarak bir düşüşe işaret etse de, bazı kripto analistleri fiyatın yeni bir ATH için yukarı yönlü hareket edeceğine inanıyor.

TimesTabloid


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin