IOTA
IOTA'daki yeni gelişme, coin fiyatında sıçramaya neden olabilir mi?

Uzman görüşü: IOTA Bitcoin’in piyasa değerini geçerek 55 dolara ulaşabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasadaki en popüler kripto para birimlerinden biri olan IOTA (MIOTA), uzmanlara göre gelecekte büyük bir fiyat artışı yaşayabilir. Uzmanlara göre, dijital para birimi Nesnelerin İnterneti’ne (IoT) güç verecek ve diğer şirketler arasında kullanılacak. Varlığın gelecekte 55 dolara ulaşmasının mümkün olup olmadığını analiz eden bazı raporlar var.

IOTA IoT pazarının %10’unu kontrol edebilir

Kripto para piyasası piyasası, faaliyet gösterdikleri pazarın önemli bir kısmına ulaştıktan sonra fırlayan birçok dijital para birimine sahip. IOTA gelecekte tüm dünyada genişleyen IoT pazarının yüzde 10’unu kontrol ederse uzmanlara göre büyüyebilir. Tanınmış bir kripto para analizi analisti olan Taipei Style’a göre, IOTA yüzde 18.333 büyüme potansiyeline sahip ve 5G tamamen piyasaya çıktıktan sonra 55 dolara ulaşma potansiyeline sahip.

Bu, IOTA’nın 150 milyar dolarlık bir değere sahip olacağı anlamına gelir, bu Bitcoin’in mevcut piyasa değerinden %50 daha fazla. 2017’de, tüm kripto alanının yaşadığı boğa piyasası sırasında, IOTA token başına 5,25 dolara ulaştı ve 15 milyar dolarlık piyasa değeri elde etti. Bu uzmanlara göre, gelecekte IOTA’nın IoT işlemlerinin yüzde 1’ine ulaşabileceği anlamına geliyor.

Uzmanlara göre, IOTA delecekte 55 dolara ulaşabilir

Dahası, IoT pazarında faaliyet gösteren şirketlerin ilgili kalmak istiyorlarsa IOTA paraları biriktirmeleri gerektiğini söyleyen bir başka analist daha var. Forbes tarafından yayınlanan yakın tarihli bir raporda, IoT pazarının 2021’de kısa sürede 521 milyar dolara ve yıllık %50’lik bir bileşik büyüme hızına (CAGR) ulaşması bekleniyor. Dünyanın her yerinden IoT teknolojilerini kullanmak isteyen şirketler ve işletmelerin ilgisi artacak ve IOTA bu pazar eğiliminin ön saflarında yer almaya hazırlanıyor. Bu yazıyı yazarken, IOTA pazardaki en büyük 16. Kripto  para birimi. 

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin