Tanınmış analistten Bitcoin ve XRP için korkutan senaryo! “Dördüncü çeyrek sıkıntılı geçecek”
Bitcoin kârlı bir yatırım mı? Dikkat çekici bir veri ortaya çıktı

Uzman analistten çılgın 2020 Bitcoin tahminleri: Halving öncesi, yıl sonu…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni yıla girmeye sayılı günler kala pek çok uzmandan 2020 Bitcoin tahminleri gelmeye devam ediyor. Son olarak meşhur bir analist, Bitcoin’in 2020’de tüm zamanlar rekorunu kıracağını iddia etti.

Piyasa hacmine göre en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, 3.500 ABD dolarından başlayan ve mevcut seviyelere çekilmeden önce 14.000 doları gördüğü bir yıl geçirdi. Altana Dijital Para Fonu CIO’su Alistair Milne, BTC’nin Mayıs 2020’de gerçekleşecek halving’den önce 14 bin doları göreceğine ve yıl sonuna kadar tüm zamanlar rekoru kıracağına inanıyor.

Analistin 2020 Bitcoin tahminleri gerçekleşebilir mi?

Bir tweet dizisinde, Alistair önümüzdeki yıl kripto para piyasasında, halving’den önce BTC’nin 2019’un olası yüksek ihlalini içeren bir tahmin listesi sundu. Tahminlerini tweetleyen Milne,

“Bitcoin halving’de 14 bine yaklaşacak ve yıl sonuna doğru yeni tüm zamanlar rekorunu test edecek.”

Bitcoin, haziran ayı sonundaki yükseliş sırasında 13.800 doları görmüştü.

Bununla birlikte, BTC egemenliğinin 2020’de %80’i geçeceğine inanan Milne’ye göre, Bitcoin’in fiyatındaki artış, yıl sonuna dek sürecek.

Kripto para piyasası geçtiğimiz iki hafta boyunca önemli destek seviyelerini test ettikten sonra herhangi bir yönde hareket etmeye açık olsa da, 2020’deki ilk birkaç hafta gerçek hareket konusunda net bir yön belirleyecek.

2019 sona ermek üzereyken uzmanların 2020 Bitcoin tahminleri sürüyor. Sizce BTC önümüzdeki sene nasıl bir yol izleyecek? Yorumlarda bizimle paylaşın.

coingape


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin