Uzman analist XRP için bombayı patlattı: 40 sente gidiyoruz!
Uzman analist XRP için bombayı patlattı: 40 sente gidiyoruz!

Uzman analist XRP için bombayı patlattı: 40 sente gidiyoruz!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple, birkaç haftadır çalkantılı makro ortamın ortasında son derece zayıf bir performans sergiledi. BTC, 10 bin 500 dolardan %14 daha düşük bir seviyede işlem görüyor. Ancak üçüncü en büyük kripto para birimi XRP aynı dönemde %30 kaybetti.

Analist: “XRP haziran ayına kadar 40 senti geçebilir.”

Buna rağmen, önde gelen bir kripto para birimi trader’ı, varlığı yakın gelecekte 40 sente çıkarabilecek çok önemli bir model oluşturduğunu açıkladı. Dave the Wave takma isimli analist, Bitcoin’in sırasıyla 6 bin 400, 11 bin ve 8 bin 500 doları göreceğini tahmin etmişti ve BTC bu sayılara hayli benzer seviyelere hareket etmişti.

Son birkaç aydır sektördeki en tutarlı yatırımcılardan biri olan Dave the Wave, aşağıdaki grafiği paylaştı ve önde gelen kripto para biriminin, boynu 33 sent olan bir dip ters baş ve omuz modeli oluşturduğunu gösterdi.

Şu anda, varlık sağ omzun ortasında, 0,17 ila 0,34 dolar hareketinin 0.5 Fibonacci Retracement tarafından destekleniyor. Bu model tam olarak beklendiği gibi hareket ederse Dave the Wave’in çizelgesi XRP’nin haziran ayına kadar 40 sente ilerleyeceğini gösteriyor.

Küresel gelişmeler Ripple için iyiye işaret ediyor

Ripple’ı deyim yerindeyse uçurması beklenen bu teknik görünüm, XRP tarafında şekillenen haber akışı tarafından da destekleniyor.

Çarşamba günü, Hindistan’ın üst mahkemesi kripto para yasağını kaldırdı. Artık Bitcoin, Ripple veya herhangi bir kripto para birimini tutmak ülkede suç değil.

Tanınmış endüstri yorumcusu ve trader’ı Credible Crypto’ya göre, Yargıtay’ın bu yasağı geri alma kararı özellikle XRP için yükseliş anlamına geliyor:

Düzenleyici netlik, Ripple’ı Hindistan’da agresif bir şekilde işlem görmesinden alıkoyan bulmacanın son parçasıydı. XRP için harika bir haber.

2018 yılında katıldığı bir panelde Fintech Upstart’tan bir yönetici, dijital ödemelerin ve havale işlemlerinin gelecekte Hint müşteriler için çok büyük bir öneme sahip olacağını söylemişti.

Gelecek nerede? Önümüzdeki beş yıl içinde Hindistan’da bir milyar insanın banka hesabına sahip olacağını tahmin ediyoruz. Ancak bu işi telefonlarından yapacaklar. Biz de bu sebeple cep telefonu sağlayıcılarını ve telekomünikasyon şirketlerini hedeflemeye başladık.

newsbtc

Güney Kore’den tarihi hamle: Kripto para ticareti artık yasal!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin