Merkezsiz borsa hacimleri rekor üstüne rekor kırıyor: Eylül verileri açıklandı
Merkezsiz borsa hacimleri rekor üstüne rekor kırıyor: Eylül verileri açıklandı

Uzman analist umutları tazeledi: Bitcoin fiyatı için sıradaki durağı açıkladı

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin söz konusu olduğunda, “şüphe duyduğunuzda uzaklaşın” lafını duymuşsunuzdur. Söz konusu deyim, Bitcoin aşağı yönde veya yatay hareket ettiğinde kripto para alanında sık sık gündeme gelir. Geçici fiyat hareketleri bazen düşüş sinyali olarak algılansa da kripto para biriminin uzun vadeli zaman dilimlerinde üstel kazançlar getirme geçmişine işaret ediyor.

Mart ayında kripto para birimi, 10.522 dolardan yaklaşık yüzde 64 çökmüştü. Daha sonra kayıplar tamamen telafi olsa da artık daha fazla kazanç sağlayamıyor.

BTC/USD paritesi, 10.000-10.500 dolarlık bir teknik direnç aralığının altında işlem görmeyi sürdürüyor. Yatırımcıların yükseliş eğilimi konusunda ikna olmamaları nedeniyle kısa vadeli duyarlılık düşüş eğilimine girdi. Sonuç: 9.000 doların altına inme girişimleri.

Big Cheds: “Bitcoin fiyatı için hedef 27.000 dolar.”

Ancak bir analist, ortaya koyduğu yeni bir grafikte Bitcoin fiyatı için bir sonraki hedefin 27.000 dolar olacağını iddia etti.

Big Cheds isimli trader, bugün Bitcoin’in aylık grafikte bir Boğa Flama/Simetrik Üçgen yapısı gibi görünen fiyat hareketlerini vurguladı.

Teknik desen, Bitcoin fiyatının yükseliş trendi boyunca hareketin yarısında bir duraklama gösterdiğinden gerçekçi görünüyordu. Bu arada kripto para birimi, flamaların yakınsama trend çizgilerinden iki kat daha fazla geri çekildi ve trader’ların alt eğilim çizgisinin yakınında alım yapma ve üst çizginin etrafında satış yapma eğilimini ortaya koydu.

bitcoin, bitcoin dolar, bitcoin kaç dolar, bitcoin ne kadar, bitcoin yorum, 1 bitcoin kaç tl, bitcoin analiz, yorum, tahmin, bitcoin grafiği

Desen, Bitcoin zirveye doğru yaklaşırken olgunlaşma gösteriyor: İki yakınsama trend çizgisinin buluştuğu nokta. Teknik olarak, üçgenin yüksekliği kadar yukarı doğru bir kopma ile sonuçlanması beklenebilir. Ancak Big Cheds, Bitcoin’in 27.000 dolara yürüyeceğini iddia ediyor.

Bu arada Bitcoin balinalarının sayısı artarken etkilerinin azaldığı ortaya çıktı. Sebebini merak ediyorsanız buradaki haberimizi okuyabilirsiniz.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir