Ünlü yatırımcı Bitcoin’in 250 bin dolara ulaşacağından emin
Ünlü yatırımcı Bitcoin’in 250 bin dolara ulaşacağından emin

Ünlü yatırımcı Bitcoin’in 250 bin dolara ulaşacağından emin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İsrailli bir haber ajansıyla yaptığı son bir konuşmada, tanınmış bir destekçi ve Bitcoin (BTC) yatırımcısı olan Tim Draper, 2022 yılına kadar 250.000 dolarlık Bitcoin fiyat tahmininin muhafazakar olduğunu söyledi.

Tim Draper Bitcoin’in 250.000 dolara ulaşacağından emin

Bu konuşma sırasında Draper, Bitcoin’in 10.000 dolara ulaşacağını söylediğinde ayrıca 250 bin dolarlık tahminde de bulundu. Bir süre sonra, Bitcoin 10.000 doları aştı ve şimdi 250.000 dolara doğru ilerliyoruz. Aynı zamanda, 250 bin doların Bitcoin’in dünyadaki tüm para piyasasının pazar payının %5’ine sahip olacağı anlamına geldiğini de sözlerine ekledi:

250.000 dolar, Bitcoin’in para dünyasında %5’lik bir pazar payına sahip olacağı ve bunun Bitcoin’in gücünün altını çizebileceği anlamına geliyor.

Bu, dünyadaki bireylerin bu kripto  para birimini ve nasıl çalıştığını öğrenmelerine yardımcı olacak. Bitcoin 250.000 dolara ulaşırsa da kullanımın artması bekleniyor. Örneğin, daha az sayıda BTC ile daha büyük fiat işlemleri yapmak mümkün olacak.  İnsanların Bitcoin’i kullanması kolaylaştıkça, onu fiat para birimleri yerine kullanmaya karar verebilmeleri de kolaylaşır. Draper, kripto para birimi piyasasının, kullanıcıların Bitcoin’i günlük olarak benimsemelerini, takas etmelerini ve harcamasını kolaylaştırmasının gerektiğini belirtti.

Bitcoin’in bunun için iki yıl içinde %2.315 oranında büyümesi gerekiyor

Dahası Draper’a göre, insanlar fiat para birimlerinin bir değer deposu olarak değil, politik bir güç olarak kullanıldığını görecekler. Dünyada, Arjantin pezosu (ARS) veya Venezuela bolivarı (BVS) dahil olmak üzere, yüksek enflasyon oranlarına maruz kalan birçok para birimi var. Bitcoin’in gelecekte daha da büyük değerlere ulaşması bekleniyor ve bunu öngören başka uzmanlar da var.

Örneğin; John McAfee Bitcoin’in 2021’de 1 milyon dolara ulaşmasını öngördü; bu bazı analistlere göre muhafazakar bir tahmin değil.  Bazı web siteleri tahmininin nasıl yapıldığını zaten gösteriyor. Ancak, Bitcoin, Aralık 2017’de kaydedilen tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmaktan çok uzak duruyor. Bunu yapabilmek için Bitcoin, mevcut seviyelerden 10.000 dolara yakın %100 civarında bir artış gösterecek.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin