Piyasa görünümü: Bitcoin 66.000 doları geçti, piyasanın toplam değeri 3 trilyon dolara dayandı
Piyasa görünümü: Bitcoin 66.000 doları geçti, piyasanın toplam değeri 3 trilyon dolara dayandı

Ünlü yatırım firması CEO’sundan dikkat çeken Bitcoin ve dolar açıklaması!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hercules Investments CEO’su James McDonald, ABD dolarının değeri düşerken Bitcoin’in kendi kendini gerçekleştiren bir kehanet haline geldiğini söylüyor.

McDonald: “Doların zayıflığı sürebilir.”

Los Angeles merkezli kayıtlı yatırım danışmanının başkanı, CNBC’nin Fast Money programına  verdiği röportajda, Bitcoin’in kurumlardan daha fazla destek aldığı için duyarlılığının olumlu olmaya devam ettiğini söylüyor.

Doların temel zayıflığı devam edebilir. Bitcoin, kurumsal yatırım camiasında giderek daha güçlü ve daha ateşli bir destek gördü. Bu kendi kendini gerçekleştiren bir kehanet. Milyonlarca insan bir şeye inanır ve parasını arkasına koyarsa, yükselmeye devam edecektir.

“Bitcoin ve dolar zıt yönlerde hareket etmek zorunda değil.”

McDonald’a göre Bitcoin, geleneksel yatırım topluluğu içinde büyüyen bir açıklığın ve perspektifte bir değişikliğin temsili haline geliyor.

Bence Bitcoin’in doların antitezi olması gerekmiyor, ama kesinlikle varlık sınıflarını ve bakış açılarını ve ekonomik teoriyi değiştirmeye açıklığın bir göstergesi çünkü bildiğimiz kadarıyla Bitcoin bir değer deposu değil. Bu gerçekten bir duyarlılık ölçüsüdür. Geleneksel ekonomik ölçütlerin dışında para kazanmak bir coşku ölçüsüdür.

Bence Bitcoin ivme görmeye devam ediyor, dolar ise zayıflık görmeye devam ediyor, ancak aynı yönde hareket etmelerinin imkansız olduğunu düşünmüyorum. Sadece şu anda, duygular taban tabana zıt.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin