İşte 4 ünlü uzman ve analistten dev Bitcoin fiyat tahmini
İşte 4 ünlü uzman ve analistten dev Bitcoin fiyat tahmini

Ünlü uzmandan yeni Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Digital Currency Group başkanı, uzun vadeli Bitcoin performansı konusunda iyimser. Barry Silbert’a göre, uzun bir iyileşme için 8.200 doların üzerinde sürdürülebilir bir harekete ihtiyaç var. Barry Silbert kripto kışının bittiğini iddia ediyor.

Barry Silbert Bitcoin ve kripto kışının bittiğini iddia ediyor

Digital Currency Group başkanı Barry Silbert, kripto kışının bittiğine inanıyor. Bloomberg Technology ile yaptığı röportajda Silbert, kripto para piyasasının döngüsel olarak hareket etme eğiliminde olmadığını, fiyatların son zamanlarda artmasının düşüş eğiliminin bittiğine işaret ettiğini belirtti. Uzman Bitcoin fiyat hareketlerini roller-coaster ile karşılaştırdı. 

İlk dijital para biriminin değerinin %80’ini dört kez kaybettiğini ve her seferinde toparlanıp yeni bir maksimuma ulaştığını belirtti. Ayrıca Silbert, kurumsal yatırımcıların bir süredir kripto para birimi endüstrisinde aktif olarak bulunduğunu belirtti. Düzenlenmiş saklama çözümleri, yatırımcıların yeni varlık türlerine maruz kalmalarını sağladı.

Analistlere göre, Bitcoin’in 8.900 doların üzerine çıkması muhtemel

BTC/USD yazı yazarken 8.094 dolardan el değiştiriyor. Kripto para, bugün 8.000 dolar ve 8.100 dolarlık engelleri aşmayı başardı. Bu dirençler tekrar geçildiğinde analistlere göre, BTC’nin 8.500 dolar ve 8.900 dolarda çekiş kazanma olasılığı yüksek.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin