Ünlü uzman: “Facebook'un kripto parasını izlemek eğlenceli olacak.”
Ünlü uzman: “Facebook'un kripto parasını izlemek eğlenceli olacak.”

Ünlü uzman: “Facebook’un kripto parasını izlemek eğlenceli olacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Facebook’un Libra adındaki Blockchain projesinin başlatılmasının ardından, herkes Libra’nın Bitcoin ve diğer ademi merkeziyetçi projelerle rekabet edip edemeyeceği konusunda görüşlerini açıklıyor.

Andreas Antonopoulos: “Libra Bitcoin’e doğrudan bir rakip değil.”

Tanınmış Bitcoin maksimalist ve Blockchain girişimcisi Andreas Antonopoulos, Facebook’un Libra’sı hakkındaki görüşünü tweetledi ve “Bunu izlenmesi eğlenceli olacak.” dedi.  Tweet’te Andreas Antonopoulos ayrıca Libra’nın halka açık, izinsiz, tarafsız, sansüre dayanıklı Blockchain’lerle rekabet etmediğini de belirtti. Girişimci Libra’nın sadece perakende bankalar ve merkez bankaları ile rekabet edeceğini belirtti. 

Libra’nın, bu yıl Bitcoin’e rakip olarak lanse edilen en büyük kripto para birimi projesi lansmanı olarak görülüyor. Ancak, Antonopoulos’un belirttiği gibi, Libra Bitcoin’e doğrudan bir rakip değil. Çünkü Bitcoin gibi tam bir ademi merkeziyetçilik sunmuyor. Bu, sonuçta Libra’nın 2 milyardan fazla kullanıcı arasındaki ödemeleri yönetme kabiliyeti nedeniyle tehdit altında bulunan bankalarla ilgili bir durum. 

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin