Delphi'nin Bitcoin raporuna göre BTC'nin bir sonraki yönü neresi?
Delphi'nin Bitcoin raporuna göre BTC'nin bir sonraki yönü neresi?

Ünlü trader, Bitcoin için beklediği bir sonraki hamleyi açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı, 10 bin dolar seviyesini son iki hafta içinde üçüncü kez reddetti. Tanınan bir trader, BTC’nin momentum yavaşladıkça yakın gelecekte 10 bin doların üzerinde toparlanmaya çalışacağını öngörüyor.

10 bin 500 doların üzerine ilk kez çıktıktan sonra, Bitcoin fiyatı yükseliş piyasasının sürdüğüne dair güçlü bir işaret gösterememişti.

Son Bitcoin rallilerini BitMEX ve Binance Futures yönetmiş olabilir

Pazarın balinalar tarafından sahte emirler kullanılarak anahtar destek seviyelerinde yükseltilmesine yönelik girişimlere rağmen, BTC 11 Şubat’tan bu yana 10 bin doları her test ettiğinde kısa süre sonra düştü.

Bu durum, 8 bin dolardan 10 bin 500 dolara kadar olan tüm artışların öncelikle BitMEX ve Binance Futures gibi marj ticaret platformları tarafından yönlendirildiğini gösterebilir.

Piyasa 10.000 doların üzerine çıkmak için gerçek perakende talebine ihtiyaç duyduğunda yeterli hacim ve ivme görmedi.

“10 bin doları tekrar görmemiz uzun sürebilir.”

Ünlü trader DonAlt şunları söyledi:

Bence ayılar için vaziyet hala iyi görünüyor. Trend karşıtı ticaret yaptığım düşünüldüğünde, stop’umu 10 bin doların doların biraz üzerine düşürdüm. Eğer yanılmazsam bir süre 10 bin doları göremeyiz.

Son haftalarda, özellikle Bitcoin’in katı performansından sonra, trader’lar BTC fiyatının 10 bin 900 ve 11 bin 500 dolar gibi daha yüksek direnç seviyelerini test etmesini beklediler.

İyimserliğin büyük bir kısmı, yaklaşan halving ile ilgili olumlu duygular tarafından yönlendirildi. Halving’in nisan ayı sonunda gerçekleşmesi bekleniyor.

Halving, BTC için iyi bir gelişme mi?

Teorik olarak, BTC’nin sınırlı bir arza sahip olduğu ve halving’in bu miktarı doğrudan etkilediğini göz önünde bulundursak Bitcoin fiyatı için olumlu bir faktör olmalı. Ancak geçmiş veriler, halving’den önce Bitcoin fiyatının düşme eğiliminde olduğunu gösteriyor. Bugüne dek gerçekleşen tüm halving olaylarından sonra bir yeniden birikim aşaması başladı ve BTC 12 ay sonra toparlanma eğilimine girdi.

Örneğin, Temmuz 2016’da Bitcoin fiyatı halving’den sonra yaklaşık yüzde 30 düştü ve halving gerçekleştikten yaklaşık on ay sonrasına kadar büyük bir artış göstermedi.

newsbtc

Bitcoin sıkıştı: Bir sonraki yön neresi? Teknik göstergeler ve analist görüşleri


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin