Ünlü trader 100 kat artacak dediği koinleri açıkladı
Ünlü trader 100 kat artacak dediği koinleri açıkladı

Ünlü trader 100 kat artacak dediği koinleri açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto traderı Lark Davis, 100 kat artacak dediği 5 altcoini belirledi. Kripto analisti Lark Davis, bu piyasa döngüsünde 100 katına çıkabilecek beş altcoin listesini verdi.

Davis, DeFi endüstrisini kullanan küçük piyasa değerine sahip koinlere sahip.

Kripto traderı ve etkileyici Lark Davis, mevcut boğa döngüsü sırasında üstel kazançlar sağlayabilecek beş altcoin’de takipçilerini güncelledi.

5 altcoin

Yakın tarihli bir YouTube videosunda Davis, büyük getiri sağlama potansiyeline sahip beş küçük piyasa değeri olan altcoini takip ettiğini söyledi.

Davis, oyunu kripto para birimiyle birleştirmeyi amaçlayan merkezi olmayan bir finans (DeFi) projesi olan SeaScape Network’ü vurguladı. Oyun endüstrisini “inanılmaz derecede büyük” olarak nitelendirdi ve topluluğun blockchain dünyasına doğal bir uyum sağladığını belirtti.

Davis ayrıca, Polkadot’un ağı üzerine inşa edilen, merkezi olmayan bir sigorta projesi olan ve yakın zamanda başlatılan Bridge Mutual token (BMI)’ye de yer verdi. Kripto analisti, projenin sigortanın peşinden giderek DeFi piyasasının yetersiz hizmet alan bir sektörünü hedeflediğini söyledi.

Diğerleri

Davis, zincirler arası işlemleri destekleyen çok zincirli bir DeFi borsası olan Sifchain Finance (ROWAN) için görünüm konusunda yükselişe geçti. Token satışı için kaydın kapatıldığını ancak yakın gelecekte perakende piyasasına açılacağını belirtti. Yatırımcıların kripto borsalarına ulaşan tokendan büyük olasılıkla fayda sağlayacağını tahmin etti.

Davis ayrıca Polkadot tarafından inşa edilen Paralink ve otomatik para yöneticisi DAOventures’ın göz önünde bulundurulması gereken iki proje olduğunu vurguladı.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin