Ünlü milyarder çark etti, Bitcoin ile ilgili yeni düşüncelerini paylaştı:
Ünlü milyarder çark etti, Bitcoin ile ilgili yeni düşüncelerini paylaştı: "İleride altını çeşitlendirebilir"

Ünlü milyarder çark etti, Bitcoin ile ilgili yeni düşüncelerini paylaştı: “İleride altını çeşitlendirebilir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bridgewater Associates’in kurucusu Ray Dalio, Bitcoin hakkındaki çekincelerini ifade ettikten sonra varlıkla ilgili tutumunu değiştirmiş görünüyor. Reddit’teki Ask Me Anything (AMA) oturumunda konuşan Dalio, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin son on yılda altın benzeri varlık alternatifleri haline geldiklerini düşündüğünü söyledi.

Ray Dalio: “Bitcoin ileride altını çeşitlendirebilir.”

Milyarder yatırımcı, Bitcoin’in gelecekte bir “altın çeşitlendiricisi” ve bir servet deposu olarak hizmet edebileceğini ekledi. Dünyanın en büyük hedge fonunu yöneten Dalio, çoğu yatırımcının portföylerini olması gerektiği gibi çeşitlendirmediğine dikkat çekti.

Dalio, Bitcoin’i altınla karşılaştırırken, hükümetlerin sahip olabileceği ve değer değiştirmek için kullanabileceği varlıkları tercih ettiğini söyledi. Kendisi seans sırasında, ekonomiye aşırı para basılması sorununu da ele aldı. Dalio şöyle konuştu:

Varlık fiyatlarının çoğunu yükselten ve serveti normal olduğuna inandığımız sistemin yapamayacağı bir şekilde dağıtan ve paramızın ve kredimizin değerini tehdit eden bir para ve kredi selinin içindeyiz.

Dalio’nun varlıkla ilgili mevcut görüşü, Kasım’daki görüşüyle ​​güçlü bir şekilde çelişiyor. Milyarder isim o dönem, Bitcoin’in yüksek oynaklığı nedeniyle büyük bir değer deposu olmadığını belirtmişti.

BTC kurumsal yatırımcıların etkisiyle bu sene ATH’sini yeniledi

Şu anda Bitcoin 18.000 dolar seviyesinin üzerinde. Dalio, Bitcoin’in küresel olarak yetkililer tarafından yasa dışı ilan edilme potansiyeline sahip olduğunu düşünüyor ancak seçeneklerini açık bırakıyor. Dalio, varlığın popülaritesiyle ilgili bir şeyleri gözden kaçırmış olabileceğini ve düzeltilmesi için yer olduğunu belirtti.

Son günlerde kurumlar nakit rezervlerini Bitcoin yatırımlarına dönüştürmeyi sürdürüyor. Özellikle kurumların kripto alanına girişi, varlığın yeni 2020 zirvesi için ana katalizör olarak göze çarpıyor.

CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre, bu haberin yazıldığı esnada BTC 18.418,11 dolardan işlem görüyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin