Ünlü isim uçuşa geçecek 8 Altcoin’i açıkladı
Ünlü isim uçuşa geçecek 8 Altcoin’i açıkladı

Ünlü isim uçuşa geçecek 8 Altcoin’i açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Daily sunucusu Austin Arnold, uçuşa geçmek üzere olduğunu düşündüğü kripto para birimlerini açıkladı.

Hangi altcoinler?

Yakın tarihli bir YouTube videosunda, popüler trader ve kripto etkileyicisi Austin Arnold, bir dizi altcoin ve merkezi olmayan finans (DeFi) ürününü vurgulayarak Uniswap’i (UNI) göz önünde bulundurulması gereken bir numaralı proje olarak adlandırdı. Arnold fiyatın 20 doları geçmeye devam edeceğini tahmin etti.

Arnold ayrıca DeFi projesi Curve Finance (CRV) ve geliştirme ekibinin Polkadot ile entegrasyon sağlama çabalarından dolayı fiyatın artacağını düşünüyor.

Plasm Network (PLM), kısa süre önce Binance Labs’tan 2,4 milyon dolar fon sağlayan bir proje olarak Arnold’un en iyi altcoin listesinde üçüncü sırada yer aldı. Arnold, projeyi Ethereum ve Polkadot arasında bir köprü olarak nitelendirdi.

Altcoin Daily sunucusu, Solana (SOL), Polygon (MATIC), Yearn.finance (YFI), AirSwap (AST) ve LoopRing (LRC) ile en iyi seçimlerini tamamladı. Arnold, YFI’nin yatırımcılar için değerli bir projeyi temsil ettiğini belirterek, geliştirme ekibinin bir hack sonrasında kullanıcılara hazinesinden 11 milyon doları nasıl geri ödediğini belirtti.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin