Ünlü yöneticiden şaşırtan Bitcoin açıklaması
Ünlü yöneticiden şaşırtan Bitcoin açıklaması

Ünlü ekonomistten çarpıcı Bitcoin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Nouriel Roubini son attığı tweette kripto para birimlerindeki yükselişe gözlerini yummuşçasına yine felaket tellallığı yapmaya devam ediyor.

Biden kripto para birimlerini kontrol edecek

Bitcoin düşmanı olarak nitelendirebileceğimiz Nouriel Roubini, yeni ABD başkanı Joe Biden’in kripto para birimini kontrol etmede Donald Trump’tan çok daha ileri gideceğine inanıyor.

24 Aralık’taki ateşli bir Twitter tartışmasında, hem kriptodan hoşlanmamasıyla hem de piyasayı yanlış okumasıyla bilinen Roubini, kripto alanı için “fosseptik çukuru” tabirini kullandı.

Roubini’den Bitcoin yanlısı avukata: “Sen hayal görüyorsun”

Roubini, ABD milletvekillerinin stablecoin ödemelerinin Kara Para Aklamayı Önleme ve Müşterini Tanı (AML / KYC) tanımlama süreçlerini uygulamasını talep ettiği son haberlerden çıkan sonuçları inceleyen bir avukat olan Jake Chervinsky’ye yanıt veriyordu.

Chervinsky, fikrin şu anda uygulanabilir bir yasa olma şansının “tam olarak sıfır” olduğunu savundu. Daha ziyade, Trump yönetimindeki Hazine Bakanı Steven Mnuchin’in “kişisel görüşlerini” temsil ettiğini belirtiyor. Yakında Mnuchin’in yerini Biden’ın seçimi Janet Yellen alacak.

Gözle görülür şekilde öfkeli Roubini, avukata “sen hayal görüyorsun,” diye karşılık verdi.

Bitcoin ve altcoinler bu yıl ölmeyi reddediyor

Kripto para birimi şüphecileri, ABD düzenleyicisinin Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) blockchain ödemeleri ağı Ripple’a karşı dava açmaya karar verdiği haberi ile bu hafta harekete geçtiler.

En büyük yatırımcısı Ripple olan dördüncü en büyük kripto para birimi XRP’nin haberler kamuoyuna yansıdığında token değerinde %60 düşüş yaşandı.

Aynı zamanda yorumcular, Bitcoin’in yasal zorluğa zar zor tepki verdiğini belirtti. Ancak uzun vadede anketler, birçok kişinin hükümet yasaklarının Bitcoin’in başarısını etkileme potansiyeli konusunda endişeli olduğunu gösterdi.

Bitcoin savunucuları bunun imkansız olduğunu savunuyorlar. Tamamen merkezsiz bir varlığa olan talebi azaltmanın en etkili yolunun, hükümetlerin altın gibi sağlam bir parasal standartta serbest piyasaları yeniden başlatması olduğunu iddia ediyorlar ki, bu beklenmedik bir olasılık.

“Bitcoin Standardı” nın yazarı Saifedean Ammous, geçen yıl “Bitcoin kolayca yasaklanamaz” diyerek bu konuya yanıt vermişti.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin