Bitcoin dakikalar içinde 300 dolar geriledi: Seçim volatilitesi mi?
Bitcoin dakikalar içinde 300 dolar geriledi: Seçim volatilitesi mi?

Ünlü CEO’dan halving öncesi için heyecanlandıran Bitcoin tahmini!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin halving’e yalnızca bir hafta kaldı. Fiyatın etkinlik öncesi ve sonrasında nasıl bir seyir izleyeceği ise merak uyandıran bir konu olmaya devam ediyor. Morgan Creek Digital’ın kurucu ortağı Jason William, halving öncesi tahminini paylaştı. William’a göre beş haneli fiyatlara çok az kaldı.

Geçtiğimiz günlerde 9.000 doların üstüne çıkarak heyecan fitilini yeniden ateşleyen Bitcoin, bu haberin yazıldığı esnada 8.800 dolar seviyesinde işlem görüyor. 

Bitcoin son günlerde yükselişteydi

Son 24 saat içerisinde binde 26’lık hafif bir düşüş görmesine rağmen BTC son yedi günde 1.200 doların üzerinde değer kazandı. Dikkat çeken rallilerle değerine değer kadan kripto paranın işlem ücretleri de dikkat çekici seviyede arttı ve 2,5 dolara geldi. Benzer bir senaryo bir önceki halving öncesinde de yaşanmıştı.

Son rallide piyasa değerini de 160 milyar doların üzerine çıkaran Bitcoin’in günlük hacmi hem ETH hem de XRP’yi devirdi. Ancak küresel koronavirüs pandemisi sürüyor ve belirsizlik bu sebeple yerini iyi duygulara bırakmakta zorlanıyor.

Jason William: “10 bin dolar geliyor.”

Bazı kripto analistlerinin analizleri halving’den sonra bir geri çekilme çağrısında bulunuyor. Ancak Morgan Creek Capital’ın CEO’su Jason William, Bitcoin’in halving öncesinde 10 bin doların üstüne çıkacağı görüşünde.

Mevcut makro koşullarda BTC için bir tahmin yapmak son derece riskli olacaktır. Bazı analistler halving’in ardından temel ekonomi teorilerinin haklı çıkacağını kripto paranın fiyatının uçuşa geçeceğini düşünüyor. Hatrı sayılır bir kesim ise bu etkinliğin çoktan fiyatlandırıldığı görüşünde. Koronavirüs sürerken BTC giderek daha fazla “büyük bir varlık” gibi davranıyor ve makro koşullardan etkileniyor. Halving sonrasında neler olacağını ise yalnızca zaman gösterecek.

coinspeaker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin