Bitcoin için 2017 boğa koşusunda görülen bir indikatör tekrar açığa çıktı!
Bitcoin için 2017 boğa koşusunda görülen bir indikatör tekrar açığa çıktı!

Ünlü CEO tarih verdi! Bitcoin boğa piyasası ne zaman başlayacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı bir süredir tüm denemelerine rağmen 10.000 doları kırmayı başaramadı. Her denemeden sonra bir süre mola verse de BTC için iyimser seyir sürüyor. Zira önde gelen kripto para birimi 8.600 dolarlık önemli destek seviyesini korumayı başardı. Peki Bitcoin boğa piyasası ne zaman başlayacak? İki uzman isimden Bitcoin fiyat tahminlerini ilerleyen satırlarda görebilirsiniz.

Volatilite son 8 ayın en düşük seviyesinde

Son dönemde ayılar ve boğalar arasındaki dengelenmiş mücadele, Bitcoin’i bir konsolidasyon alanı içerisinde bıraktı. Yatırımcılar varlığı 8.600-9.300 dolar arasında satın alırken 9.500-10.000 dolarlık alanda satışlar hız kazanıyor.

bitcoin, bitcoin fiyatı, btc, bitcoin dolar, 1 bitcoin kaç tl, bitcoin analizi, bitcoin grafiği, tahmin, yorum

Bitcoin grafiği de trader’lar arasında bir kararsızlık olduğunu ortaya koyuyor. Kimse kripto para biriminin bir sonraki yönünü bilmiyor. Bu nedenle yatırımcılar 8.600 ve 10.000 dolar aralığındaki fiyat seviyelerinde temkinli bir yaklaşım izliyor. Bollinger Bantları’na göre piyasa oynaklığı Ekim 2019’dan bu yana en düşük seviyesine geriledi.

Michael van de Poppe: “Destek seviyesi korunursa Bitcoin uçuşa geçebilir”

Düşük volatilite tipik olarak bir patlamanın yakın olduğunu gösterebilir. Ancak bu patlamanın yönünü tahmin edebilmek şu aşamada oldukça zor görünüyor. Yine de ünlü bir analist yönün yukarı olacağı görüşünde.

Tanınmış analist Michaël van de Poppe, Bitcoin pazarında da aynı şeyi görüyor. Amsterdam borsası tüccar Pazartesi günü yaptığı açıklamada, “gerekli destek” seviyesinin üzerinde kalmayı başarırsa kripto para biriminin yukarı doğru kırılacağını söyledi.

“Temmuz ortasını bekleyin!”

Blockchain veri portalı CryptoQuant’ın genel müdürü Ki-Young Ju, Bitcoin’in boğa görünümüne temmuz ortasına kadar devam edebileceğini iddia etti. Önde gelen isim, kripto borsalarından her geçen gün daha fazla Bitcoin çekilmesine atıfta bulunarak yukarı yönlü görünümün süreceğini söyledi.

bitcoin, bitcoin fiyatı, btc, bitcoin dolar, 1 bitcoin kaç tl, bitcoin analizi, bitcoin grafiği, tahmin, yorum

Ju, 2020’den itibaren borsalardan daha fazla Bitcoin’in çekildiğini gösteren bir grafik paylaştı. Balinaların varlıklarını topluca çekmeye başlamasından dört ay sonra, yani temmuz ortasına kadar Bitcoin’in yükselişe geçebileceğini söyledi.

bitcoin, bitcoin fiyatı, btc, bitcoin dolar, 1 bitcoin kaç tl, bitcoin analizi, bitcoin grafiği, tahmin, yorum

Ki-Young Ju:

Balinalar borsalardan Bitcoin çektiğinde Bitcoin satın alın. Boğa piyasası genellikle para çekme işlemlerinin en yükseğe ulaşmasından dört ay sonra başlar.

Bitcoin yılın başından bu yana yüzde 31’ün üzerinde değer kazandı. Bu arada kurumların Bitcoin fiyatı üzerindeki etkisi de rekor seviyelere geldi. İlgili haberimizi buradan okuyabilirsiniz.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin