anti kripto yatirimcisi
Ünlü anti kripto yatırımcısından ilginç Bitcoin fiyat tahmini

Ünlü anti kripto yatırımcısından ilginç Bitcoin fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük bir yatırım bankacısı ve bazıları tarafından bono kralı olarak bilinen Jeffrey Gundlach, Bitcoin’in yakın gelecekte yüzde 25 artabileceğini söyledi. CNBC’s business TV ile yaptığı röportajda yaptığı bu Bitcoin yorumu çoğu kişi tarafından onun anti kripto tavrından dolayı şaşkınlıkla karşılandı.

Gundlach  yaptığı yorum çoğu kişi şaşırttı. Çünkü Gundlach sıkı bir kripto para eleştirmeni olarak biliniyor. Kripto paralar konusundaki tutumu, 200 milyar ABD dolarının üzerinde yatırım parası yönetmesine yardım ettiği mevcut para sistemine güvenme eğiliminden dolayı hala değişmemekle birlikte, Gundlach, Bitcoin’in yakın zamanda yüzde 25 oranında artabileceğini veya 5.000 ABD dolarına ulaşabileceğini iddia ediyor:

Gundlach, “Bitcoin gerçekte hiçbir şekilde önermiyorum ama gerçekten spekülasyon yapmamı istersen, Bitcoin’in 5.000 USD’ye çıkabileceğini düşünüyorum. ”

Anti Kripto yatırımcısı Gundlach yakın zamanda Bitcoin için sert eleştiriler yapmıştı

Ancak aynı zamanda “Bitcoin için cehenneme kadar yolu var” benzeri bir yorumu ile gündeme gelmişti. Bunları neden söylediğinin nedenini yalnızca Gundlach bilese de, ifadenin kendisi Bitcoin ağına inanmamasına rağmen, pazar potansiyelinin ancak yakın gelecekte artması beklendiğinin bir kanıtı. Yatırımcılar Bitcoin ile daha fazla ilgileniyorlar ve kısa vadeli istatistikler, 2018’de yaşanan Bitcoin’in değerinin tüm zamanların en yükseğinden yüzde 80 oranında değer kaybettiğini gösteriyor.

Gundlach’ın çağdaş öngörülerinden bazıları, geçen yıl ABD borsası’nın Aralık ayındaki büyük satışını içermesi de dahil olmak üzere gerçekleşmişti. Kripto traderleri, kısa vadede Bitcoin ile ilgili tahminlerinin geçen ayki teşvik edici ralliden sonra da gerçekleşeceğini umuyor olabilir.

bitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin