Forbes analisti: “Bitcoin’de kan banyosu olabilir!”
Forbes analisti: “Bitcoin’de kan banyosu olabilir!”

Ünlü analistten Bitcoin için kıyamet yüklü senaryolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin görünüşte 9.000 doların üzerinde sıkı bir destek oluşturdu. Ancak ünlü analiste göre, 10.000 dolarlık fiyat etiketini seçmeden önce başka bir başarısızlık yaşayabilir.

Bitcoin fiyatı direnç seviyesinin üstünde kırılacak mı?

Bitcoin fiyatı 16 Haziran’da bir yıl içindeki en yüksek seviyesine ulaştı. Bitcoin fiyatı birden direnç seviyesinin üstünde kırılma olduktan sonra %10 oranında arttı. Bitcoin, Binance tarafından ABD müşterileri için kapıları kapattığında tetiklenen altcoin katliamından faydalandı.  Kripto analisti Josh Rager, BTC fiyatını aşağı çekecek başka bir düzeltme görebileceğimizi iddia ediyor. 

https://twitter.com/Josh_Rager/status/1141526004072103937

Son kez Bitcoin 9.000 doların üzerine çıktığında, BTC fiyatı 7.700 dolara düştü ve sonra 8.700 dolara geri döndü. Bu fiyat eylemi teknik göstergelerde bir başka piyasa düşüşüne işaret ederken, analistlere çok fazla düşüş tahmininde bulunma zemini verdi.

Bitcoin boğaları için, kıyamet yüklü senaryolar gerçekleşecek mi?

Neyse ki boğalar için, kıyamet yüklü senaryolar, Bitcoin’in kısa bir süre sonra her yılın en yüksek seviyesine çıkmasıyla gerçeğe dönüşmedi. Rager’a göre, aynı senaryo bu sefer gerçekleşecek gibi görünüyor, bu nedenle trader’lar yakın gelecekte daha fazla fiyat hareketi beklemeliler. 

Daha önce Fundstart’tan Tom Lee, Bitcoin’in yakında 20.000 dolarlık ATH’sine dokunacağına dair sert bir tahmin yaptı. Bu başarıya ulaşmadan önce analiste göre Bitcoin tekrar büyük bir zorluk yaşayarak 10.000 dolara ulaşacak ve en yüksek FOMO seviyesini etkinleştirecek.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin