İşte başarılı 2 analistten sıcak Bitcoin fiyat tahmini
İşte başarılı 2 analistten sıcak Bitcoin fiyat tahmini

Ünlü analist Tone Vays: “Sonraki boğa piyasası Bitcoin’in daha fazla harcamalarını görecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İyi bilinen trader, kripto analisti ve Bitcoin savunucusu Tone Vays, Bitcoin’in tek kullanımlık durumunu, insanların her zaman en zayıf parayı harcaması durumunu göz önünde bulundurarak bir değer deposu olup olmadığı hakkında konuştu.

Ünlü analist: “İnsanlar en zayıf parayı harcar.”

Vays, Bitcoin’in kullanım durumuna ilişkin olarak, insanların en zayıf parayı harcayacağını, ancak en zor para biriminde ödeme yapacağını belirtiyor. Vays konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Sonuç olarak, harcayabileceğiniz zayıf para biriminiz tükenir ve siz de sıkı para harcamalısınız. Doğru, yani sadece zayıf para birimine sahipken harcıyorsunuz, sonunda istemiyorsun. Doğru, eğer herkes harcayabiliyorsa onu ister.

Tone Vays: “Bu yüzden sonunda zayıf para tükendi.”

Vays bunun, şu anda Bitcoin Cash’te görüldüğünü söyleyerek para biriminin Bitcoin’in %2,3’üne düştüğünü ekliyor. Vays, paranın harcanması ve kaydedilmemesi gerektiğini belirtiyor ve sonuç olarak, herkes bunu harcadı ve kimse bunu istemedi.  Analist konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bu yüzden sonunda zayıf para tükendi ve sen de geride kalıyorsun… Ben bir scrooge’um Bitcoin’imi harcamak istemiyorum… On yaşında bir araba sürüyorsun. Sonunda, yeni bir araba satın almam gerekecek, bu yüzden sonunda bu Bitcoin’i harcamalıyım.

“Bitcoin’in fiyatı arttığında BTC daha çok harcanıyor.”

Bitcoin taraftarı, Bitcoin’in fiyatı arttığında BTC harcandığı zaman (Lambo satın almak için) fiyatın düştüğünü ve kripto paranın fiat için satıldığını belirtiyor.

Böylece bir sonraki boğa piyasasında Bitcoin’in daha fazla harcamalarını göreceksiniz ve ölçeklenebilirlik, lightning ve mikro işlemler ile çok daha kolay olacak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin