Ünlü analist Meme coinler hakkında uyarılarda bulundu! Meme coin nedir
Yeni listeleme haberi bu meme coin'de fiyatı uçuracak mı?

Ünlü analist, Meme coinler konusunda uyarıyor: “Meme coinler risklidir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir analist, meme coin almanın riskli olduğu konusunda uyarıda bulunuyor. Meme coinler, genellikle popüler internet içerikleriyle ilişkilendirilen ve genellikle şaka amaçlı veya eğlenceye yönelik olarak oluşturulan kripto para birimleridir. Bununla birlikte, analistler ve uzmanlar, meme coinlerin yatırımcılar için büyük riskler taşıdığını belirtmektedir.

MEME Coinler hakkında önemli bilgiler:

Memecoinlerin genellikle düşük likiditeye sahip olduğu ve ani fiyat dalgalanmalarına maruz kalabileceği göz önüne alındığında, yatırımcılar büyük kayıplar yaşayabilirler. Ayrıca, memecoinlerin arkasında genellikle sınırlı bir proje veya kullanım durumu bulunmaz ve değerlerini büyük ölçüde piyasa duyarlılığına ve talebe dayandırırlar.

Bunun yanı sıra, memecoinlerde genellikle düşük miktarda işlem gören veya manipülasyona açık borsalar tercih edilir. Bu da fiyatların kolaylıkla manipüle edilebileceği anlamına gelir. Dolayısıyla, memecoin yatırımları genellikle büyük bir belirsizlik ve spekülasyonla doludur.

Analiste göre, memecoinlere yatırım yapmayı düşünenlerin riskleri dikkate almaları ve yatırım yapmadan önce kapsamlı araştırma yapmaları önemlidir. Daha geleneksel ve sağlam bir yatırım stratejisi izlemek, genellikle daha istikrarlı ve sürdürülebilir sonuçlar sunabilir.

On-chain araştırmacısı Lookonchain, yatırımcının Milady memekoini LADYS için 100 ETH kaybettiği son derece önemli bir balina etkinliğini açığa çıkardı. Analiste göre, trader, 321.000 dolar değerinde önemli miktarda ETH çekerek büyük bir LADYS miktarı satın aldı ve daha sonra önemli bir kayıpla sattı.

Lookonchain, memecoinlerin riskli doğasını aydınlatarak, bir traderin memecoin için 100 ETH kaybettiği bir örnekle gösterdi.

Kripto araştırmacısının bulgularına göre, tüccar 12 Mayıs tarihinde kripto borsası Gate.io‘dan 174 ETH çekti ve $0.0000001504 fiyatından neredeyse 2 trilyon LADYS satın aldı. Daha sonra bu meme coinleri $0.00000006142 fiyatından sadece 73.5 ETH karşılığında sattı.

Şu anda memekoinin fiyatı $0.0000000673 seviyesinden işlem görüyor ve son 24 saatte %21.64’lük bir artış kaydediyor. LADYS’nin 24 saatlik işlem hacmi $70,202,077 olarak belirlenirken, mevcut piyasa değeri ise $49,956,978 olarak belirlenmiştir.

Seven Days’ LADYS’ Price

Karşılaştırmalı olarak, traderin LADYS için kaybettiği piyasa değeri sıralamasında birinci sırada olan kripto paranın şu anki değeri $1,798.26’dır ve 24 saatlik işlem hacmi $7,833,163,894’tür. Her iki dijital para biriminin mevcut kripto piyasasındaki değerini karşılaştırmak, traderin yaşadığı kaybın yoğunluğunu vurgulamak için yeterince açıktır.

Önemli bir not olarak, kripto topluluğu şu anda meme coinlerle yoğun bir şekilde ilgilenmektedir. Örneğin, son birkaç hafta boyunca topluluk, kurbağa temalı meme coin Pepe için önemli miktarda birikim yapmış ve bunun sonucunda fiyatında önemli bir düşüş yaşanmıştır. Lookonchain, böyle bir senaryoda takipçilerini meme coinlerin riskli doğası konusunda uyararak “fonlarını güvende tutmalarını” istemiştir.

Meme coinler hakkında bilinmeyenler, meme coinler risklidir, meme koinler risk barındırır! - Kripto Para Haber

coinedition.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *