Ünlü analist Bitcoin'den daha iyi performans gösterecek altcoinler’i açıkladı
Ünlü analist Bitcoin'den daha iyi performans gösterecek altcoinler’i açıkladı

Ünlü analist Bitcoin’den daha iyi performans gösterecek altcoinler’i açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En iyi kripto traderı ve piyasa analisti Cantering Clark, takipçilerine en sevdiği altcoinlerin önümüzdeki haftalarda Bitcoin’den daha iyi performans göstermesini söyledi.

O altcoinler

Yakın tarihli bir YouTube güncellemesinde konuşan Clark, merkezi olmayan finans (DeFi) platformu Shroom’da yükselişe geçtiğini söyledi. Platform, değiştirilemez token (NFT) oluşturma ve ticareti için bir ekosistem sağlar.

Popüler trader canlı yayına, projeye orantısız miktarda fon ayırmak da dahil olmak üzere diğer yatırımlara kıyasla SHROOM’a “tamamen farklı bir yaklaşım” uyguladığını açıkladı. Hareketi bir “piyasa” olarak gördüğünü ve listelerde uzun vadeli göründüğünü belirtti.

SHROOM’a ek olarak Clark, Ethereum, Polkadot, Aave, Uniswap, Avalanche ve Solana’nın Bitcoin’den daha iyi performans göstereceğini öngördü. Bununla birlikte, takipçilerini BTC’ye kıyasla altcoinlere yatırım yapma riskinin daha yüksek olduğu konusunda uyardı.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin