Ünlü analist 2021’de patlama yapacak koinleri açıkladı
Ünlü analist 2021’de patlama yapacak koinleri açıkladı

Ünlü analist 2021’de patlama yapacak koinleri açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analisti Lark Davis, yeni bir akıllı sözleşme platformunun mevcut kripto boğa döngüsünün uykusu olabileceğini söylüyor.

5 kripto varlığına dikkat

Yeni bir videoda Davis, 2021’de büyük kazançlar sağlayacağına inandığı beş kripto varlığına dikkat çekiyor. İlk dört seçiminin tümü, piyasa değerine göre ilk on varlık arasında yer alıyor, ancak analistin son seçimi bazılarını şaşırtabilir.

Genel piyasa değerinde 49. sırada yer alan akıllı sözleşme platformu Elrond (EGLD), bu sezon için Davis’in boynuzlu at seçimi.

Davis, Elrond’un güçlü tokenlarını ve sayısız ortaklığını vurgulayarak, platformu çevreleyen son hype’ın hak edildiğine inandığını söylüyor.

“Elrond’un üç veya dört yıldır var olan zincirlerin çoğundan daha fazla ortağı var. İnanılmaz, zaten inşa ettikleri ekosistem harika. Elrond bu inanılmaz dış sistemi gerçekten yalnızca Ethereum veya Polkadot’un arkasında yaratabildi.

Elrond ekibi, Maiar dijital cüzdanıyla geçmişin kripto cüzdanlarını da geliştirdi.

Şimdi bu, kripto cüzdan teknolojisi açısından büyük bir adım. Yani Maiar cüzdanının yaptığı şey, aslında blok zincirine kaydolduğunuz için benzersiz ve güvenli bir hesap oluşturmak ve bunu kullanıcının telefon numarasının şifreleme gücünü kullanarak yapmaktan ibaret. Yani bu hamle, kripto cüzdanınız için ilginç bir ekstra güvenlik ve teknoloji katmanı.”

Elrond dışındakiler

Elrond dışında Davis, bu boğa döngüsü sırasında ortaya çıkacak projeler olarak alandaki en büyük dört oyuncunun altını çiziyor. Büyük değere sahip olanlardan, en iyi bilinen akıllı sözleşme platformu olan Ethereum’dur (ETH).

“Artık Aralık ayında Ethereum 2.0 Genesis piyasaya sürüldüğüne göre, akıllı sözleşme platformu alanına kesinlikle hakim olmaya devam etmek için hiçbir şeyin Ethereum’un yükselişini durduramayacağını hissediyorum. Ethereum üzerine inşa edilmiş büyük protokollerin çoğu ile DeFi’nin tartışmasız evi olduğu gerçeğini kabul edelim. Ayrıca zincirde 2020’de Bitcoin’den daha fazla değer kazandı. Bunu muhtemelen 2021’de tekrar yapacak.”

Cardano

Akıllı sözleşme platformlarındaki yükselişi burada bitmiyor: Cardano (ADA) konusunda da iyimser, özellikle 2020’de stake ödüllerinin piyasaya sürülmesinden sonra yatırımcılara “yavaş parlayan kripto para” konusunda çok güven verdi.

“Cardano nihayet büyük vizyonunu yerine getirirse, o zaman hesaba katılması gereken bir güç olacaktır. Akıllı sözleşmeler şu anda 2021’in 1. çeyreğinde zincirde tamamen kullanıma sunulacak şekilde planlanıyor. Bu gerçekten büyük olacak. Sonunda Cardano’nun gerçekten sadece güçlü bir ekosistem oluşturmasını sağlayacak.”

Polkadot

Davis’in yükselişte olduğu diğer akıllı sözleşme platformu Polkadot’tan (DOT) başkası değil. Polkadot üzerine inşa edilen çok sayıda varlığın iyi yatırımlar olacağını öngörse de, tüm ekosistemin geniş bir endeksi gibi davranan “daha yavaş, daha güvenli bir oyun” olan DOT’u satın almayı tavsiye ediyor. Analist, Polkadot’un 100 dolara ulaşabileceğini söylüyor.

Chainlink

Davis ayrıca, Chainlink’in en iyi oracle ağı konusunda iyimser hissediyor.

“Sektöre giren çok sayıda yeni DeFi oyuncusuyla, Chainlink kullanan uygulamaların sayısının 2021’de belki daha da fazla olmasa da en az iki katına çıkacağını umuyorum. 100 dolarlık bir Chainlink mi? Bu noktada gerçekten o kadar da çılgınca görünmüyor. Dürüst olmak gerekirse, bu boğa koşusu sırasında, topluluğu göz önünde bulundurarak, teknolojiyi göz önünde bulundurarak, heyecanı göz önünde bulundurarak muhtemelen birkaç yüz dolar değerinde olacağını düşünüyorum.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin