Uniswap v3, Ethereum gaz krizini hafifletmeye yardımcı olabilir mi?
Uniswap v3, Ethereum gaz krizini hafifletmeye yardımcı olabilir mi?

Uniswap’ın 2020’deki airdropu şimdi 12.000 dolar değerinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2020’de bir airdrop aracılığıyla alınan UNI token’larını elinde tutanlar, platformun patlayıcı büyümesinin ardından şu anda yaklaşık 12.000 $’a sahipler.

Kripto para piyasaları söz konusu olduğunda geçen yılın özellikle çalkantılı ve ilginç olduğunu söylemek gerekiyor.

Tüm piyasa şu an patlama yaptı. Bitcoin resmi olarak trilyon dolarlık bir varlık haline gelirken, birçok altcoin büyük kazançlar gördü. Uniswap’in UNI tokenı de bu artışı yaşayan koinler arasında yer alıyor.

Uniswap’ın UNI yolculuğu

Uniswap, Ethereum ağında önde gelen merkezi olmayan borsa ve otomatik piyasa yapıcısı durumunda. Kullanıcıların, ERC20 protokol standardına dayalı herhangi bir token için likidite havuzları oluşturmaları ve bunları tamamen merkezi olmayan bir şekilde takas etmeleri için araçlar sağlıyor.

Ayrıca, ücretleri tüm sağlayıcılar arasında dağıtarak her bir havuza likidite sağlayanları ödüllendiriyor. Yatırımcılar için ciddi teşvikler oluştururken, kullanıcıların herhangi bir doğrulama prosedüründen geçmeden birbirlerine karşı işlem yapabilecekleri bir platform sunuyor.

Borsanın 2020’ye kadar kendi Uniswap tokenı yoktu. Uniswap’in yaptığı en heyecan verici şeylerden biri, borsayı belirli bir tarihten önce kullanan herkese airdrop dağıtımı oldu. Temelde, Uniswap kullanan herkes ücretsiz olarak talep edebilecekleri 400 UNI token aldı. O zamanlar fiyat 2 ile 4 dolar arasında değişiyordu ve çoğu tokenlerini güzel bir “bedava” kar karşılığında sattı. Ancak ellerinde tutanlar cömert bir şekilde ödüllendirildi.

UNI’nin airdropu 12 bin dolar değerinde

Platformun büyümesinin ve son 12 ayda tüm piyasanın patlamasının bir sonucu olarak, UNI bu yazının yazıldığı sırada şu anda yaklaşık 30 $ değerinde.

Başka bir deyişle, airdrop tokenlerini elinde tutanlar, ücretsiz olarak gelen 12.000 $’lık bir paraya sahipler.

bu haber ilk defa cryptopotato’da yayımlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin