Unicef,ethereum,madencilik
Unicef,ethereum,madencilik

UNICEF, pc oyuncularından suriye çocukları için mining yapmalarını istedi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

UNICEF’in başlattığı yeni bağış toplama methodu, madenciliğin yeni bir hayırseverlik biçimi yaratma gücünden yararlanmaktadır.Kripto paraların icadı modern finansta bir devrimdir, ancak diğer birçok alanda da etkileri bulunmaktadır.

2 Şubat tarihinde Birleşmiş Milletler Çocuk Fonu (UNICEF), Suriyeli çocukları koruma gereksinimlerini finanse etmek amacıyla yeni bir bağış toplama programı başlattı. Gamer Chaingers olarak anılacak olan bu programda, monitory bağış istemeden fonlar sağlamak için kripto para madenciliği yöntemini kullanıyor.

UNICEF teknolojiye ayak uyduruyor

Yenilikçi UNICEF programına katılmak isteyen insanlar web sitesini ziyaret edebilir, madencilik yazılımını indirebilir ve nasıl çalıştırılacağıyla ilgili basit talimatları öğrenebilir. Sitede gösterilen istatistiklere göre, programın yazıldığı tarih itibariyle programın 249 madencisi var.

Web sitesinde bu alana yabancı olanlara program şöyle anlatıyor: Bugün, sivil toplum kuruluşları  bağışları aynı kişilerden aynı yöntemlerle istiyor ancak kripto para birimleri ve devrimci yaklaşımı, fonları farklı şekilde yükseltmek için bir fırsat olarak öngörülüyor. Ancak kripto para birimleri ve devrimci yaklaşımı, fonları farklı şekilde yükseltmek için bir fırsat. Sitede yazılan açıklamada şu yazıyor:

Bitcoin’i duydun mu? Ethereum da aynı, ancak Ethereum paralarını bilgisayarınız aracılığıyla daha kolay madenleştirebilir ve bu paralar doğrudan UNICEF cüzdanına gidiyor.

Neden oyuncular?

PC oyuncuları bağış toplama ve bağışlar için hayır kurumlarının hedefi olağan topluluk değil, fakat şimdi kripto para madenciliği icadı sayesinde değerli bir kaynak olarak görülmeye başlandı. Güçlü ekran kartları, oyunları daha hızlı ve daha yüksek çözünürlüklerle sunmak için kullanılır, ancak kripto para birimleri oluşturmak için de kullanılabilir.

Profesyonel GPU madencileri, sistemlerini olabildiğince boşta tutmayaya çalışıyor olsalar da, bilgisatar oyuncuları bir sürü arada bir yemek yiyor, çalışıyor, uyuyor. Bu yüzden madencilik için ara verecekleri bir kaç zaman mevcut. UNICEF, böylece güçlü bir mining ağı kurmaya ve para transferi olmadan yeni bağışlar toplamayı hedefliyor.

Bitcoin News

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin